14. srpna 2017 • 13:46

Sazka Fantasy pokračuje Premier League i HET ligou. Hraje se o tisíce korun

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu další možnost vyhrát parádní ceny v hodnotě až 50 tisíc korun. Sestav vlastní tým na Sazka Fantasy z hvězd Premier League nebo české HET ligy a soutěž s kamarády například o powerbanku či lístky na ligové utkání. O co tento týden hrajeme?



Do dalšího kola Premier League přinášíme v sobotu hned dvě soutěže o hodnotné ceny. První turnaj o ceny za 5 000 Kč je se vstupem zdarma a jde zároveň o duelovou soutěž do minilig a ligového žebříčku. Druhý turnaj je o powerbanku Xiaomi 10 000 mAh a ceny za dalších 3 000 Kč, vstup stojí 30 Sazka Tokenů a lze si vsadit 3 sestavy. Třetí soutěž jsme připravili na neděli a jde o typ 50/50, kde hrajeme o 30 Tokenů.

V pátek hráče také čeká hlavní soutěž s českou HET ligou o ceny za 10 000 Kč, 5 nejlepších navíc postupuje do finále o ceny za 50 000 Kč, vstup zdarma a soutěž se počítá do minilig a ligových žebříčků. V neděli hrajeme o lístky na zápas Sparta – Karviná a také soutěž 50/50 kde hrajeme o 30 Tokenů.

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud