24. srpna 2017 • 14:45

Analýza pátého kola HET ligy. Sparta přejede Brno, vyplatí se Sobol

Autor: Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu další kolo české HET ligy a s ním i Sazka Fantasy. Na koho vsadit? Ve formě hrají Teplice, Sparta by si měla poradit s trápícím se Brnem. V článku se podívejte na analýzu experta společnosti Sazka.



Teplického Grigara (8,4 milionu) doporučujeme často, ale nyní to má asi největší opodstatnění. Nejenže Teplice mají doma dobrou obranu, ale nyní hrají proti nejhoršímu útoku. Jihlava dala za čtyři zápasy jeden gól a to když minulé kolo hned na začátku zaskočila Plzeň, která byla v tu dobu ještě asi v šatně. Pomalu se zlepšuje i Dukla a tak se nabízí Filip Rada (9,6). Pražany čeká doma derby s Bohemians. Vzhledem k tomu, že Mladá Boleslav zatím nepředvádí nejlepší výkony, tak se nabízí Laštůvka (11,5) ze Slavie.

Pokud chcete ušetřit, tak se nabízí Sobol (5,5) ze Slavie. Ten odehrál poslední dva ligové zápasy celé a a dá se očekávat, že zasáhne i do tohoto utkání. Navíc bude i odpočatý, jelikož do kvalifikace o Ligu mistrů nenastoupil, jelikož nebyl dopsán. Stálící v obraně Teplic je i Jan Krob (8,7). Obraně se sice nepovedl zápas v Ostravě, ale doma by to měla být jiná káva a dá se očekávat, že i obránci tu budou mít mnoho útočných možností. Třetím do party by mohl být Podaný (9,0) z Dukly. Kromě šance na čisté konto je tu i útočný potenciál. Loni si připsal jeden gól a čtyři asistence.

Sestava 5. kola HET ligyFoto Sazka

Sparta zatím nepředvádí ideální výkony, ale nyní jede do Brna a to je na tom daleko hůř, přestože mělo celkem jednoduchý los. Od obou nováčků inkasovala Zbrojovka 3 góly. Tady se pro letenské naskýtá šance, jak prokázat svou útočnou sílu. Řádit by mohl rychlý Biabiany (10,1). Posledně nastoupil i Šural (9,0), který branky střílet rozhodně umí. Martin Fillo (10,1) je tahoun Teplic a prokázal to posledně v Ostravě, kde v nastavení trefil alespoň remízu. Letos má zatím bilanci 2 + 1 a proti Jihlavě je velká šance na skórování. Zakomponovat můžete i jiné hráče ze Stínadel. Nabízí se Ljevakovič (10,4), nebo Jan Rezek (9,9). Slovácko v domácím prostředí umí. Nyní přijede nováček z Olomouce. Ta zatím překvapuje, ale na Slovácku to nebude jednoduché. Její zápasy jsou často veden celkem útočně. Domácím by tak mohlo vyhovovat, že pravděpodobně nebudou útočit do plných. Z tohoto pohlede se vyplatí Havlík (8,6). Ten se trefil dvakrát proti Ostravě.

Sestavte vlastní tým, soutěžte s kamarády a vyhrajte super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V útoku by ho pak mohl doplnit Zajíc (7,6). Za celkem nízkou cenu získáte určitě velkou šanci na vstřelení nějaké branky. Jak již bylo zmíněno, tak Sparta by mohla proti Brnu gólově pookřát. Z toho důvodu by v sestavě neměl chybět střelec Lafata (12,2). Liberec každý týden předvádí lepší a lepší výkony. Do sestavy se minulé kolo poprvé do základní sestavy podíval mladíček Graiciar (7,2) a byly z toho dvě branky. Této formy a nízké ceny by se dalo využít. Do vaší sestavy by mohl nakouknout i Holenda (9,6), nebo Schranz (6,6) z Dukly. Oba dva skórovali v minulém zápase v Jablonci.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud