24. srpna 2017 • 15:45

Analýza třetího kola Premier League. United jedou, obrana West Bromu je pevná

Autor: Sazka Fantasy
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dvou zápasech Premier League jsou v lize již pouze tři týmy, kterým se podařilo ještě nedostat ani jednu branku. Suverénní United, nováček Huddersfield a West Brom. U všech je šance na prodloužení, ale nejvyšší je pravděpodobně na straně právě posledního jmenovaného. Koho tedy nasadit do turnajů Sazka Fantasy?



Když se podíváte na držení míče West Bromu, tak je to až strašidelné, první zápas 29 % a druhý 32 %. Jejich obrana je však tak propracovaná, že dovolila za oba zápasy pouhou jednu střelu na branku. Brankář Foster (8,4) bude čelit útoku Stoke. Těm se podařilo dát zatím jeden gól Arsenalu. Oba svoje zápasy však hráli podobně, tedy spoléhali na protiútoky. Těžko říci, jak se jim bude dařit hrát do plných. Ušetřit by se dalo na brankáři City Endersenovi (6,6). Tým Pepa Guardioly by tuto sezonu měl mít obranu lepší než loňský ročník.

Vzhledem k tomu, co bylo výše napsáno o West Bromu je pochopitelné zařadit do sestavy i jejich obránce. Ti se navíc často prosazují při standartních situacích. Nyon (7,3), nebo Dawson (7,7) by tak ve vašich sestavách mohli ušetřit nějaké peníze a k tomu přidat i velkou šanci na pěkný bodový příspěvek. Watford přivítá nováčka z Brightonu, který zatím vypadá opravdu slabě. Holebas (6,8) má zatím jednu asistenci a proti Brightonu by kromě čistého konta mohl přidat i něco v útoku. Loni měl dva góly a čtyři asistence. V tomto zápase by mělo být dost šancí na podporu útoku. Zabrat potřebují Spurs a Burnley by mohl být ideální soupeř. V obraně by se tak mohl objevit Davies (7,7), který už letos jeden gól dal.

Sestava 3. kola Premier LeagueFoto Sazka

United zatím kralují a za své výkony získávají spoustu chvály. Proti Leicesteru by to mohla být další ofenzivní podívaná, vždyť "lišky" dostal 4 góly s Arsenalem. Dvojice záložníků Pogba (11,2) – Mchitarjan (10,5) se předhání, kdo udělá více bodů. První jmenovaný má dva góly a asistenci, druhý čtyři asistence. I když Tottenham nezáří, tak na Eriskena (11,3) je celkem spoleh. Tento hráč bývá u všeho důležitého (rozehrávky přímých kopů, rohů). Využít by se mělo nováčkovského nadšení Huddersfirledu. Hrají doma proti Saints, kteří mají zpravidla dobrou obranu, ale posledně dostali doma dva góly od West Hamu. Domácí se spoléhají na mozek své hry, který ale rovněž umí dát branku, Mooye (7,1). Zde je určitě slušná šance na body a i rozumná volba, jak ulevit svému rozpočtu.

Sestavte vlastní tým z hvězd PL, poražte kamarády a vyhrajte super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

O United už jsme psali, proto je jasná volba v podobě Lukaka (11,5). Za vyšší cenu dostanete velkou šanci na body. Ve dvou zápasech vstřelil tři branky. S oběma zmíněnými záložníky tvoří útočnou smršť. Watford vkládá velké naděje do Graye (7,8), kterého koupili těsně před začátkem sezony. Branku ještě nevstřelil, ale posledně už odehrál celý zápas a proti Brightonu by měl mít dostatek příležitostí na to se prosadit. Huddersfield ještě nedostal branku, ale to by se proti Saints mohlo změnit. Ti odehráli dva dobré zápasy a proti nováčkovi by se měli prosadit. Dobře vypadá Gabbiadini (8,0), který se minulé kolo poprvé trefil. Body už by chtěl i Crystal Palace od kterého se čekalo více. Doma proti Swansea už by to rozhodně chtělo gól a ten se nejvíce očekává od Bentekeho (9,1).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud