6. září 2017 • 14:11

PĚT největších trumfů extraligy: Bratr hvězdy Zlína i finský mág

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní extraliga nabídne spoustu zajímavostí. I tím je zajímavá pro hráče Sazka Fantasy, kteří mohou v turnajích soutěžit o ceny za tisíce. Vyplatí se vsadit na největší hvězdy, ty ale budete muset doplnit o lacinější hráče. Kdo by mohl být největším překvapením letošního ročníku? Podívejte se na pět trumfů, které jsme pro vás vybrali



Rihards Bukarts (Zlín)

Jeho starší bratr Roberts už se v očích extraligových fanoušků dokázal zapsat velkým jménem. Půjde v jeho stopách i mladší z bratrů Rihards a připojí se k jednomu z hlavních tahounů Zlína? Oba bratři by podle všeho možná mohli dostat i v první útočné formaci.

Vzájemně by se mohli doplňovat, podle slov Rihardse jsou oba odlišnými hráči. „On je chytřejší a dobře střílí, já jsem zase rychlý,“ tvrdí mladší Bukarts. Jak moc se mu podaří do zlínského mužstva dostat, se teprve uvidí, k tomu, aby příjemně překvapil, má však všechny predispozice.

Tomáš Svoboda (Kometa)

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Pokud je toto rčení pravdou, vyzkouší útočník Tomáš Svoboda. Ten se do mužstva Komety vrací sice už počtvrté, potřetí ale jen v posledních třech letech. Třicetiletý útočník odchovaný Slavii se s Brnem dokázal dvakrát dostat do extraligového finále, při zlatém tažení však zrovna v Kometě nepůsobil. O titul tak bude chtít zabojovat do třetice a naplnit tak svůj sen.

Šimon Stránský (Vítkovice)

Ve Vítkovicích by mohl nejvíce překvapit teprve devatenáctiletý útočník Šimon Stránský. Ten se po dvouletém působení v kanadském mládežnickém celku rozhodl vrátit do svého rodného klubu. Držitel mistrovského titulu staršího dorostu z roku 2012 by rád přidal i seniorskou medaili a navázal tak na úspěchy svého dědy Vladimíra, který získal s Vítkovicemi titul v roce 1981.

Stránský hrál dvě sezony v klubu Prince Albert Raiders, který hraje kanadskou WHL. Odehrál celkem 137 zápasů, při nichž si připsal 109 bodů za 31 gólů a 77 asistencí. Velice slušná bilance.

David Musil (Třinec)

Znovu nakopnout svou kariéru se po neúspěchu v NHL pokusí čtyřiadvacetiletý obránce David Musil, vnuk legendárního Jaroslava Holíka a syn Františka Musila. Poté, co mu nevyšlo angažmá v Edmontonu, nastupoval v AHL, teď se však vrací zpátky do Čech a touží po jediném. Rodák z Kanady se touží probojovat do prvního týmu českého reprezentačního výběru a ukázat, že si zaslouží nominaci a na nadcházející olympijské hry.

Sestav tým z hvězd extraligy, soutěž s kamarády a vyhraj super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Sami Aittokallio (Sparta)

Od té doby, co sparťanskou branku opustil legendární Petr Bříza, mají Pražané problém sehnat kvalitního brankáře, který by podával stabilní výkony. Před letošní sezonou vsadili své naděje do čtyřiadvacetiletého Fina Aittokallia.

Finský brankář má zkušenosti i ze zámoří, za Colorado však odchytal jen dva zápasy, zbytek tří sezon pak strávil v AHL. Naposledy chytal ve finském Kärpätu, kde v loňské sezoně hájil branku pouze v šestnácti případech. Sparta však věří, že i přes to dokáže předvádět stabilní výkony a jako cizinec nebude pod takovým tlakem, kterému se čeští brankáři v rudých barvách vystavovali. Tady visí čistá konta ve vzduchu.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud