11. září 2017 • 15:00

Vrací se fantasy Ligy mistrů! Vyhrajte lístky na Real Madrid - Sevilla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přelomový týden začíná na Sazka Fantasy. Nejenže se vrací fenomenální Liga mistrů, ale od tohoto týden hrajeme o další nevšední zážitek. Nejlepší hráči kvalifikačních turnajů Premier League a Ligy mistrů se utkají o prosincový zájezd na Real Madrid proti Seville. To si nemůžete nechat ujít. 



V úterý na Sazka Fantasy začíná Liga mistrů! I zde se hned dáme do soutěže o 5000 Kč a stejně jako u PL, i zde z každého kola postupují dva nejlepší do finále o zájezd. Zároveň spouštíme dva ligové žebříčky na podzimní část sezóny, ve kterých hrajeme o celkem 10 000 Kč.

S dalším kolem Premier League v pátek pokračujeme další soutěží o ceny za 5 000 Kč, kde dva nejlepší postupují do finále. Hlavní cenou je další nezapomenutelný zážitek a to prosincový zápas Real Madrid – Sevilla! Vstup do soutěže zdarma.

Do soutěže na další kolo HET ligy již bude vstupné 30 Sazka Tokenů a budete si moci udělat až 3 sestavy. A tím se dostanete do hry o ceny za 5 000 Kč, kde pět nejlepších vyhrává postup do říjnového finále o ceny za 50 000 Kč. Hlavní soutěž s duely a žebříčky tentokrát bude klasická 50/50 o Sazka Tokeny, bez vstupného. A jak je zvykem, budete si moci zasoutěžit o lístky na další domácí zápas Plzně, tentokrát proti Bohemce.

S hokejovou sezónou dostává Sazka Fantasy pořádné tempo. Ve druhém ligovém kole extraligy jsme hráli o televizi Panasonic a ani tento týden to nebude zrovna o párek. V úterý nás čeká soutěž o ceny za 2000 Kč a k tomu si desítky výherců rozdělí bonusy na kurzové sázky SazkaBet v hodnotě 10 000 Kč.

Sestavte tým, soutěžte s kamarády a vyhrajte lístky na Real!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

V pátek pokračujeme další soutěží o ceny za 2 000 Kč, ovšem nyní již se vstupným 10 Sazka Tokenů a možností vsadit 3 sestavy. A v neděli přijde VIP soutěž pro ty nejzkušenější, budeme hrát o celkem 7 000 Kč, se vstupným 300 Tokenů a možností vsadit 3 sestavy. Duelové a žebříčkové soutěže o Sazka Tokeny budou vždy bez vstupného. 

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud