20. září 2017 • 15:57

Kdo (ne)září v extralize? Věž Třince baví, zklamaly hvězdy Sparty a Litvínova

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová nejvyšší soutěž má za sebou už pět kol. To znamená i několik vyhodnocených turnajů Sazka Fantasy, ve kterých jste si rozebrali hned několik skvělých cen. Kdo z hráčů je na začátku sezony ve formě? A kdo zatím svými výkony nepřesvědčil? 



Potěšili

Tomáš Marcinko, Třinec, 8,7 milionů

Přestup jako hrom. Urostlý útočník poslal v pěti kolech Tipsport extraligy 11 střel na bránu a hned sedm jich skončilo v síti. K tomu zkušený Slovák přidal jednu asistenci a vládne kanadskému bodování soutěže. I když o sobě tvrdí, že není kdo ví jaký střelec, jeho formu byste při příštím sestavováním vašeho týmu neměli opomenout.

Tomáš Mertl, Plzeň, 10,8 milionů

A další povedený návrat z KHL. Stejně jako výše zmíněný třinecký útočník i Tomáš Mertl zúročuje v české lize posbírané zkušenosti ze zahraničí. Plzeňský útok na něj spoléhá a bývalý hráč Hradce se zatím umí odvděčit. Bilance 4+3 z něj dělá třetího nejproduktivnějšího hráče.

David Květoň, Vítkovice, 8,5 milionů

Asi nejmilejší překvapení na startu extraligy. Nejvyšší soutěží otřískaný borec začal soutěž skvostně a zatím si drží bilanci gólu na zápas. V lajně si skvěle rozumí s parťáky Tyborem a Romanem, kteří Vítkovice táhnou na přední příčky tabulky. Na tohle jméno si dejte pozor.

Zklamali

Lukáš Pech, Sparta, 10,3 milionů

Už šest sezon se nestalo, aby tento zkušený útočník nepřekročil 40 bodovou hranici za sezonu. Jenže tu právě probíhající začal držitel titulu s Karlovými Vary bídně. Po 4 odehraných utkání si ještě nepřipsal ani bod a i kvůli tomu zatím Sparta spíše tápe.

Jiří Šimánek, Mountfield HK, 8,1 milionů

I zkušený harcovník hradeckého týmu zatím čeká na bod. Na to, že byl Mountfield pasován na jednoho z největších favoritů soutěže, vstoupil do sezony prachbídně. V úvodních třech utkání prohráli a vstřelili jen dvě branky. Trenér Sýkora potřebuje víc od lídrů jako je právě Jiří Šimánek.

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o lístky na Real Madrid!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Viktor Hübl, Litvínov, 8,9 milionů

Hlavní tahoun žlutočerných se zasekl. Devětatřicetiletý zkušený útočník stejně jako jeho výše zmínění kolegové na bod čeká. Jeho probuzení kromě hráčů Sazka Fantasy potřebuje i Litvínov, který má se Zlínem zatím nejhorší útok v extralize.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud