22. září 2017 • 14:54

Tipy a sestavy pro HET ligu: Baroš je zpět, Slavii táhne Stoch. A co Tecl?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se v osmém kole HET ligy vyplatí?



Zlín - SlavieFoto Sport

Domácí od 1. kola pravidelně střídají venkovní porážku a domácí výhru. Tuto sérii by rád přerušil mistrovský tým. Slavia je v dobrém rozpoložení, má za sebou velice úspěšný týden, když vyhrála v EL a v derby. Ve velice slušné formě hraje posila Miroslav Stoch (11,7 milionů).

Bohemians - JablonecFoto Sport

Statistické údaje hrají do karet domácích. Momentální forma je zase na straně hostujícího týmu. A to především díky výborně hrajícímu Stanislavu Teclovi (9 milionů). Útočník po návratu ze Slavie oživl na hrotu sestavy a parádně mu to střílí.

Olomouc - DuklaFoto Sport

Domácí s Duklou pětkrát v řadě nevyhráli, ale v letošní sezoně po návratu do ligy jde úplně o jinou Sigmu. Její největší zbraní je rychlost, ta by obraně Dukly měla dělat problémy. Pražanům se navíc na hřištích soupeře nedaří, brali zatím pouze bod. Jakub Plšek (9,1 milionů) by měl při absenci Tomáš Chorého nastoupit na hrotu, tam bude mít na skórování větší šanci.

Boleslav - PlzeňFoto Sport

Za normálních okolností by jel lídr tabulky na stadion velmi neoblíbeného soupeře, vždyť Mladá Boleslav bodovala ve 4 z posledních 5 ligových duelů s Plzní. Jenže letošní tým Dušana Uhrina Ml. zatím zdaleka nenaplňuje kvalit týmu, který každý rok bojuje o evropské poháry. Velkou formu ukazuje střelec Michael Krmenčík (10,6 milionů), který dal gól v posledních 3 zápasech.

Karviná - BrnoFoto Sport

Tady se nedá čekat žádná hitparád, jde o souboj týmů, kterým se nedaří. Domácí z posledních 9 ligových zápasů porazili jen Spartu, hosté zase z posledních 6 zápasů získali jen bod. I když kolegové tipují remízu 1:1, my z fantasy oddělení bychom zkusili vsadit na domácího brankáře Martina Berkovce (9,2 milionů).

Jihlava - OstravaFoto Sport

U domácích jde o stejnou písničku jako v předchozích sezonách, tudíž to zase bude tvrdý boj o záchranu. V souboji nejhorších ligových obran by už měl nastoupit uzdravený Milan Baroš (10 milionů).

Sestav si vlastní ligový tým, soutěž s kamarády a vyhraj o lístky na Real!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Sparta - TepliceFoto Sport

Nová éra Sparty pokračuje dost podobně jako ta předchozí. Výkony zatím silně zaostávají za očekáváním, výsledek z derby mluví za vše. Ani zápas s druholigovým Znojmem svěřence italského trenéra nezastihl v nějaké top formě. Na Letnou přijedou nepříjemné Teplice. Odvrátí další ztrátu Tomáš Rosický (10 milionů)?

Liberec - SlováckoFoto Sport

Strašidelná statistika pro hosty. Slovácko vyhrálo jediný z posledních 23 ligových duelů s Libercem. Moravanům se již delší dobu nedaří na hřištích soupeřů, v letošním ročníku na cizím stadionu ještě netrefilo. Domácí obránce Vladimír Coufal (9,9 milionů) má dobrou formu i do ofenzivy.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud