3. října 2017 • 13:31

TOP 5 Čechů v NHL: Ovečkinův parťák, další boháč i spící Voráček

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se fanoušci nejlepšího hokeje dočkali. Už tento týden se rozjede nejlepší hokejová soutěž na světě – severoamerická NHL. V soutěži nadupané těmi nejlepšími si své místo najdou i čeští hráči. Kdo se vyplatí ve vašich sestavách při hraní Sazka Fantasy?



Jaromír Jágr, Calgary

To, co si přáli snad všichni fanoušci hokeje, se stalo skutečností. Legendární 68 si skvostnou kariéru v NHL protáhne ještě o rok. Poprvé okusí kanadské prostředí, ale tým Calgary by mohl pětačtyřicetiletému veteránovi sedět. Útočné pojetí hry, kádr velmi nadaných útočníků a ofenzivních obránců… to všechno nahrává tomu, že Jágr bude bodovat.

Jakub Voráček, Philadelphia

V posledních dvou sezonách nedokázal navázat na svou 81bodovou rekordní sezonu. S parťákem Claudem Girouxem jsou největší hrozbou Flyeres, ale vedení od nich očekává rozhodně víc. Vždyť během uzávěrky se dokonce hovořilo o výměně kanadského kapitána. Voráčkova hra je účinná v přesilových hrách. Dá se očekávat, že český útočník zabere a přes vyšší cenu se ve většině zápasů vyplatí.

David Pastrňák, Boston

V létě si pořádně namastil kapsu. Českého útočníka nová smlouva na šest let zabezpečí do konce života. Přes 800 milionů korun by na něj mohlo vytvářet velký tlak, ale s jeho povahou se mu spíše uleví. V posledním ročníku odehrál celou sezonu a v útoku s Marchandem a Bergeronem zazářil. Se zkušenými borci by měl nastupovat i letos. Média tento útok tipují na jeden z nejúdernějších v celé sezoně.

Pavel Zacha, New Jersey

Zlomová sezona pro český talent. Dvacetiletého centra čeká druhá celá sezona v nejprestižnější hokejové soutěži, která bývá zpravidla tou nejtěžší. Vysoký útočník by měl od vedení klubu dostat velký prostor na ledě, na začátku sezony má v elitní formaci nahradit zraněného Travise Zajaca. Může se tak těšit na spolupráci se střelcem Taylorem Hallem, který za sebou má i 80bodovou sezonu. Tým od něj jistě potřebuje víc než loňských 24 bodů. Minimálně ze začátku bychom ho vyzkoušeli i ve vašich sestavách.

Sestav vlastní tým z hvězd NHL, hraj s kamarády a vyhraj super ceny!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport
 

Jakub Vrána, Washington

Jeho nejlepší kamarád z dětství David Pastrňák ho zatím v kariéře předčil. Washington se totiž rozhodl jít na vývoj nadějného českého talentu pomaleji. Jenže teď se zdá, že Vrána má umetenou cestu rovnou do prvního útoku, ve kterém by měl nastupovat s hvězdnými Jevgenijem Kuzněcovem a Alexanderem Ovečkinem. Pokud by náznaky byly pravdou, pro hráče fantasy by se český útočník mohl stát zlatým dolem. S takovými hráči se body prostě sbírat musí, ne?

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud