9. října 2017 • 14:23

Už máš svůj tým? Vyhraj vybavení Tomáše Berdycha i lístky na Real

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle nadupaný týden jsme v Sazka Fantasy ještě neměli. Po reprezentační fotbalové pauze se vrací nejlepší ligy světa. Můžete se těšit i na turnaje NHL, extraligy a světového tenisu, ve kterých bude hrát o super ceny. Už máte svoje týmy z těch největších sportovních hvězd?



Ti hráči, kteří si ještě u nás nezahráli tenis, budou mít skvělou příležitost. Ve středu odpoledne totiž vypíšeme další soutěž o sportovní vybavení Tomáše Berdycha a další skvělé ceny.

Po reprezentační pauze je zpět česká HET liga. V pátek bude pro mnoho hráčů Sazka Fantasy šťastný den, protože nám přinese soutěž o ceny za celkem 15 200 Kč.

Po přestávce se s dalším kolem Premier League vrátí i naše soutěž, kde dva nejlepší postoupí do finále o zájezd do Madridu na zápas Realu se Sevillou. V té samé soutěži zároveň budete hrát o ceny za 5000 Kč.

A konečně něco taky pro hokejové fajnšmejkry. V extralize budeme mít během týdne hned dvě příležitosti, kdy si zahrát o zajímavé ceny. Nejdříve v pátek hrajeme v soutěži zdarma o ceny za 5000 Kč, poté v neděli pak soutěž o 2000 Kč se vstupem za 20 Sazka Tokenů.

Sestav vlastním tým z hvězd, soutěž s kamarády a hraj o ceny za desetisíce!

Hraj se Sazka Fantasy tenis Hraj se Sazka Fantasy tenisFoto Sazka

V hvězdami nadupané NHL budeme hrát o ceny už v úterý a to o celkem 2000 Kč. V sobotu pak v další soutěži budeme bojovat o kredit na kurzové sázení SazkaBet za 6800 Kč. 

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud