27. října 2017 • 14:03

Tipy a sestavy pro HET ligu: Slavia i Sparta musí zabrat, střílí to Kabajevovi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se v jedenáctém kole HET ligy vyplatí?



Karviná - PlzeňFoto Sport

Rozjetá Plzeň se těžko zastaví, natož v Karviné. Z dosavadních dvou ligových vzájemných střetnutí totiž Viktorka vyšla vítězně. Navíc letošní Karviná za výkony té loňské docela zaostává, vždyť za posledních 10 kol pouze jednou vyhrála. Ve velmi dobré formě je hostující Jan Kopic (10,3 milionů).

Brno - DuklaFoto Sport

Brno se pod trenérem Pivarníkem lehce zmátořilo, i když v minulém kole proti lídrovi z Plzně nemělo šanci. Jenže do moravské metropole přijede soupeř, kterého v boji o záchranu musí Zbrojovka na domácí půdě porážet. Dukla je na hřištích soupeře třetí nejhorší tým v lize. Šanci na hrotu by měl dostat domácí Francis Koné (8 milionů).

Olomouc - TepliceFoto Sport
 

Oba soupeři mají co napravovat. Olomouc dva zápasy po sobě nevyhrála, navíc vypadla i z poháru. To hosté mají co vracet svému dalšímu soupeři, poslední vzájemný zápas prohrály v Olomouci 0:6 a utrpěly nejhorší porážku v historii samostatné ligy. Dobrou zprávou pro domácí je, že od začátku by měl být připravený střelec Tomáš Chorý (10 milionů).

Liberec - JablonecFoto Sport

Podještědské derby bude mít letos na podzim slušné grády. Oběma týmům se daří velmi dobře a atakují přední příčky tabulky. I když Jablonec v posledním kole dostal trojku od Sparty, šance na bodový zisk není malá. Liberec totiž doma není tak úspěšný jako venku, Slovan získal doma jen 8 z celkových 20 bodů. Mezi nejbodující hráče ligy patří domácí Roman Potočný (10 milionů).

Bohemians - ZlínFoto Sport

Výkony Zlína jsou jako na houpačce, "Ševci" trochu doplácí na velkou vytíženost. Společně se Slavii a Plzní jako jediný tým bojuje na třech frontách. To je velká šance pro domácí „Klokany“ přerušit nepříjemnou sérii. Bohemians porazili Zlín naposledy před 9 zápasy. V top formě je domácí střelec Jevgenij Kabajev (5,5 milionů), který vstřelil 4 branky ve dvou utkáních.

Mladá Boleslav - JihlavaFoto Sport

Že by se nad Boleslaví blýskalo na lepší časy? Z posledních 5 zápasů získala 7 bodů a navíc jí čeká oblíbený soupeř. Svěřenci Dušana Uhrina ml. doma vyhráli poslední 4 ligová utkání s Jihlavou a pokaždé dali alespoň 3 góly. Potvrdí hattrick z posledního kola GolGol Mebrahtu (8,5 milionů)?

Sestav si vlastní tým, poraž kamarády a vyhraj ceny v hodnotě 50 tisíc!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Slovácko - SlaviaFoto Sport

Slovácko pod novým trenér Michalem Kordolou ještě nevyhrálo a nemělo by se to změnit ani v příštím kole. Slavie po překvapivé domácí prohře s Libercem ztratila rekordní šňůru neporazitelnosti a hlavně navýšila ztrátu na vedoucí Plzeň. Proto další klopýtnutí nepřichází v úvahu. Úřadovat by mohl Miroslav Stoch (11,7 milionů).

Sparta - BaníkFoto Sport

Dost podobně jako Slavie je na tom i Sparta. V týdnu právě s Baníkem vypadla z poháru, jehož zisk byl momentálně jedním z největších cílů. Další fiasko si Andrea Stramaccioni nemůže dovolit. Dá se předpokládat, že italský stratég pošle na hřiště úspěšnou sestavu z Jablonce. Úkaže formu Josef Šural (9 milionů)?

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud