3. listopadu 2017 • 14:54

Tipy a sestavy pro HET ligu: Plzeň zvládne šlágr, překvapí Janko?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se v třináctém kole HET ligy vyplatí?



Dukla - KarvináFoto Sport

Kde ty loňské časy jsou? Hosté čekají už čtyři ligové zápasy na výhru a i díky tomu jsou pořádně namočený v boji o udržení. Ani domácí Dukla na tom není s formou nijak oslnivě, místo výher sbírá remízy. Doma však dostala z pěti utkání zatím jediný gól, i proto bychom vsadili na brankáře Filipa Radu (10,3 milionů).

Bohemians - OlomoucFoto Sport

Tohle čekal málokdo. Bohemians byli pasováni do role outsidera, ale po 12 kolech se drží v horní polovině tabulky. To nováček z Olomouce je na tom ještě lépe, momentálně je třetí jen o skóre za mistrovskou Slavii. Tento zápas by mohl nabídnout ofenzivní fotbal, který by mohl vyhovovat domácímu rychlonohému útočníkovi, kterým je Jevgenij Kabajev (10,1 milionů).

Teplice - SlováckoFoto Sport

Slovácko už nějakou dobu venku nevyhrává a v letošní sezoně v tom směle pokračuje. Ze šesti zápasů na cizím stadionu vydoloval jen tři remízy. Naopak Teplice doma letos neprohrály, navíc pro ně hovoří vzájemná bilance se soupeřem. Totiž z posledních 8 ligových zápasů se Slováckem jen jednou prohrály (4 výhry, 3 remízy). Doporučili bychom domácího Jana Rezka (11,3 milionů).

Jablonec - BrnoFoto Sport

Druhý nejlepší střelec soutěže proti třetí nejhorší obraně ligy. I tak by se dal nazvat souboj Jablonce a jeho kanonýra Stanislava Tecla (13,2 milionů) proti trochu obrozené Zbrojovce. Nový trenér Roman Pivarník nastolil v Brně nové pořádky, které přinesly 4 body za tři kola. Ale na domácího zabijáka by to stačit nemělo, proto je pro nás Tecl jasná volba do útoku.

Baník - Mladá BoleslavFoto Sport

Po konci Petra Vaška v Baníku, má ostravský tým velmi nezkušenou brankářskou dvojici. Do brány se pravděpodobně dostane Martin Šustr, který má v lize jen šest startů. To není moc dobrá zpráva pro už tak chatrnou obranu, která je nejhorší v lize. Boleslav se probudila a má na kontě dvě výhry. Ve střelecké formě je GolGol Mebrahtu (12,4 milionů).

Zlín - SpartaFoto Sport

Vydřená výhra nad Baníkem, ale ve Spartě to po herní stránce stále není ono. Pražský klub navíc čeká neoblíbený soupeř, Sparta z dosavadních 12 ligových zápasů ve Zlíně jen 3x vyhrála (4 remízy, 5 proher). Po odstavení Davida Lafaty dostává více příležitostí Marc Janko (6 milionů).

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj nezapomentulný zážitek!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Jihlava - LiberecFoto Sport

Slovan jede. Tým Jindřicha Trpišovského válí, naposledy jeho formu odnesl v derby Jablonec jasnou prohrou 1:4. Naopak Jihlava má za sebou čtyři porážky v řadě a už se krčí na posledním místě tabulky. A i když Liberec v Jihlavě dlouhodoběji nepodává nejlepší výkony (3x za sebou nevyhrál), forma obou celků hovoří jasně. Do sestavy hostů se prosadil dobrými výkony Miloš Bosančić (10,7 milionů).

Plzeň - SlaviaFoto Sport

První s druhým. Nejlepší útok s nejlepší obranou. Šlágr se vším všudy. Pokud by Plzeň zvládla vyhrát i tento duel jako všechny předchozí v ligové sezoně už bude prakticky rozhodnuto o titulu. A statistika rozhodně mluví pro tým Pavla Vrby. Hosté totiž dokázali na hřišti soupeře vyhrát jen dvakrát ze šesti pokusů. Ve skvělé formě je domácí útočník Michael Krmenčík (14 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud