8. listopadu 2017 • 15:13

Kdo se v NHL trápí? Česká kometa, MEGAposila i hvězdné trojče Paláta

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejslavnější hokejová soutěž je v plném proudu. Díky Sazka Fantasy si můžete sestavit vlastní tým z hráčů NHL a hrát o zajímavé ceny v hodnotě desetitisíc korun. Některé týmy nemůžou být spokojeny s posledními výkony svých svěřenců, což je vykřičník i pro trenéry fantasy. Kterým hvězdám se nedaří?



Brandon Saad, Chicago, 7,8 milionů

Byl součástí jednoho z největších letních trejdů. Představitelé Chicaga o něj hrozně stáli, vždyť v minulosti s Blackhawks vyhrál dva Stanley Cupy a s Jonathanem Toewsem tvořili údernou dvojku. A na úplném začátku sezony si majitelé museli mnout ruce. Saad v šesti úvodních zápasech si připsal osm kanadských bodů a vstřelil pět branek. Jenže v dalších 9 zápasech přidal jen jediný gól a jednu asistence, v posledních pěti zápasech dokonce vyšel bodově naprázdno. Hodně špatná forma.

Nicklas Bäckström, Washington, 7,9 milionů

Podobný případ jako Saad. Velice slušný začátek sezony, ve kterém měl dokonce jeden čtyřbodový večer. Jenže po tomto zápasu s New Jersey přišel útlum. Šikovný švédský centr čeká na kanadský bod dokonce už sedm zápasů. Útok Washingtonu se trápí celkově, za posledních 11 utkání dali borci okolo Alexandera Ovečkina jen ve dvou utkání čtyři a více branek.

Derek Stepan, Arizona, 7,9 milionů

Před sezonou šlo o největší útočnou posilu momentálně suverénně nejhoršího týmu NHL. Arizona se trápí a zkušený borec s více než 500 starty v NHL svými výkony týmu vůbec nepomáhá. Pouhé dvě branky za 17 zápasů a 8 utkání bez bodu určitě není to, co by hráč za 6,5 milionů dolarů ročně měl předvádět. Stejně se nevyplatí ani hráčům za cenu v Sazka Fantasy.

Tyler Johnson, Tampa Bay, 7 milionů

Kdysi tvořil s Ondřejem Palátem a Nikitou Kucherovem jeden z nejobávanějších útoků ligy. Jenže jak šel čas, každý z lajny "trojčat" dostával v Tampě jiné úkoly a spoluhráče. Nejvíce tuto situaci odnesl americký útočník. Ten si v hierarchii značně pohoršil, v posledních utkáních nastoupil až ve čtvrté formaci. Je tak celkem logické, že na zápis do statistik čeká už pět zápasů a letos zatím posbíral jen 7 bodů. Na Johnsona letos zatím zapomeňte.

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády v minilize a vyhraj super ceny!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Jan Rutta, Chicago, 7,7 milionů

Český nováček vlétl do nejslavnější hokejové soutěže jako uragán. Na začátku všemi opěvovaný bek si v úvodním zápase připsal hned bod, v dalším přidal premiérový gól a hned v nadcházejícím utkání zaujal vícebodovým utkáním. Snový start zabrzdila horší produkce útočníků Chicaga viz. výše zmíněná forma Saada. I proto bývalý hráč Chomutova sedm utkání za sebou nebodoval.

 
Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud