8. srpna 2014 • 20:48

CELÝ SESTŘIH: Baník remizoval s Teplicemi, trefil se Mahmutovič

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEA | Fotbalisté Baníku Ostrava ani na potřetí v tomto ročníku Synot ligy nedokázali zvítězit. S Teplicemi na Bazalech remizovali 1:1. Hosté navíc dohrávali v deseti po vyloučení Iva Táborského. První branku vstřelil útočník Teplic Aidin Mahmutovič. Domácí však dokázali do konce prvního poločasu srovnat skóre. Trefil se Azevedo.



Ostrava neměla podporu radikálních fanoušků, kteří na protest proti bezpečnostním opatřením zápas bojkotovali. Týmu chyběl zraněný kapitán Svěrkoš , i bez něj se však do Teplic v prvním domácím utkání sezony Baník zakousl a aktivní hrou si vytvářel tlak.

Skóre mohl otevřít Kukec, ale hlavou v dobré pozici těsně minul. Neuspěl Baránek a ve 27. minutě byl gólu blízko Frydrych, když nejprve nastřelil břevno a následně brankáře Grigara.

Místo toho udeřilo na druhé straně z první vážnější šance. Po brejku našel Litsingi kanonýra Mahmutoviče, který obešel brankáře a poslal míč do branky. Pro bosenského útočníka to byl první ligový gól od loňského září, od listopadu však měl dlouhou pauzu kvůli vážnému zranění kolena.

FK Teplice - Baník Ostrava: Kompletní sestřih
Video se připravuje ...

Baník Ostrava - Teplice: Gólové momenty
Video se připravuje ...

Fotbalisté Baníku se snažili rychle odpovědět a povedlo se to za deset minut. Z dálky se do míče opřel brazilský záložník Azevedo a s pomocí teče jednoho z obránců překonal brankáře Grigara.

Po změně stran jako první zahrozil domácí Narh, na druhé straně trefil Jablonský hlavou jen tyč ostravské branky.

Baník měl nadále více ze hry, ale do šancí už se dostával těžko, zvláště když v poslední čtvrthodině se střed hřiště změnil v bojiště a místo pohledných akcí viděli fanoušci spíše fauly, strkanice a hádky s rozhodčím. Výsledkem byla červená karta pro střídajícího teplického hráče Táborského v 88. minutě. Ostrava už ale krátkou přesilovku nevyužila.

Baník Ostrava - FK Teplice 1:1 (1:1)
Branky: 37. Azevedo - 27. Mahmutovič. Rozhodčí: Nenadál - Hájek, Kotalík. ŽK: Narh, Azevedo, Sukup - Takács, Ljevakovič, Vondrášek, Táborský, Matula, Grigar. ČK: 88. Táborský. Diváci: 3811.

Sestavy:
Ostrava: Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer (72. Sukup) - Kukec, Mensah (63. Šichor), Greguš, Lindpere (81. Štěpán), Azevedo - Narh. Trenér: Svědík.

Teplice: Grigar - Vondrášek (77. Lüftner), D. Jablonský, Takács, Krob - Matula, Hošek - Nivaldo (90.+2 Fenin), Ljevakovič, Litsingi - Mahmutovič (63. Táborský). Trenér: Ščasný.

Zleva Jan Krob z Teplic a Joel Lindpere z Baníku v utkání 3. kola Synot ligy
Zleva Jan Krob z Teplic a Joel Lindpere z Baníku v utkání 3. kola Synot ligy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud