14. ledna 2015 • 12:05

Chramosta NE, Bakoš NE. Jablonec loví v Norsku Ondráška!

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jan Chramosta nevyšel, Marek Bakoš rovněř. Dalším v hledáčku Jablonce má být podle informací Sportu útočník Zdeněk Ondrášek (26) z norského Tromsö. Po podzimní části třetí tým ligy se také na soustředění na Kanárských ostrovech chystá otestovat afrického útočníka Francise Koného.



Ambiciózní Jablonec stále hledá kanonýra. Když ztroskotala jednání s plzeňským Markem Bakošem, poohlédl se v Norsku, kde už téměř tři roky působí Zdeněk Ondrášek.

„V tuto chvíli je předčasné bavit se o jménech. Jak jsme již deklarovali, poohlížíme se po možných posilách do útoku,“ pověděl k Ondráškovi tiskový mluvčí Jablonce Štěpán Hanuš.

Ondrášek odehrál v české lize 81 zápasů, ve kterých vstřelil 22 branek. Vše v dresu Českých Budějovic, kde mimo jiné působil pod současným trenérem severočeského klubu Jaroslavem Šilhavým. Do Skandinávie odešel na jaře 2012.

Na Tenerife by měl také za Jabloneckými na soustředění dorazit na testy útočník Francis Koné, který se narodil v Pobřeží slonoviny, vlastní pas Toga a hrál v Thajsku, Ománu a chvíli v Portugalsku. Dvakrát také reprezentoval Togo.

Jablonec se na podzim potýkal se střílením gólů, nejvíce zásahů (6) v zelenobílém dresu nasbíral Filip Novák jako levý obránce. Navíc v zimní pauze odešel do třetí rakouské ligy Tomáš Jun a do Slovácka včera přestoupil i ofenzivní záložník Marián Kovář.

„Po odchodu Tomáše Juna chceme útok určitě doplnit,“ konstatoval Jaroslav Šilhavý. Na podzim zraněný hrotový útočník Michal Hubník stále trénuje individuálně. Velmi blízko měl do Jablonce plzeňský Marek Bakoš. Ten se však se Severočechy nedohodl na podmínkách smlouvy. Hledání útočníka tak pokračuje.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud