21. ledna 2015 • 17:24

Slávista Deli: Nevím, proč jsem nedostal šanci ve Spartě

Autor: dvo, isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hostování v Českých Budějovicích postoupil do Synot ligy, za Příbram zase odehrál šest ligových utkání a na jeho hru se nesla jen slova chvály. Ve Spartě však o Simona Deliho přesto neměli zájem. Obránci, či defenzivnímu záložníkovi z Pobřeží slonoviny nezbylo nic jiného, než změnit angažmá. Jeho kroky vedly k nevětšímu letenskému rivalovi: Slavii. „Trenér mi nedal šanci hrát za Spartu,“ vysvětloval Deli po prvním utkání za Slavii (1:2), proč už není v Lavičkově výběru.



Premiéru si však rodák z Pobřeží slonoviny v sešívaném dresu zřejmě představoval trochu lépe. Proti slovenskému Trenčínu sice odehrál celých devadesát minut, ale jeho mužstvo utrpělo porážku 1:2. “Pro fanoušky to dnes byl strašný zápas. Prohráli jsme 1:2 a nebylo to dobré, ale uvidíme,“ popisoval po utkání Deli své dojmy lámanou Češtinou.

Slávista Deli: Nevím, proč jsem nedostal šanci ve Spartě
Video se připravuje ...

Ještě na podzim patřil ke klíčovým hráčům Příbrami, kde předváděl sympatické výkony. Sparta se ale i přesto jeho služeb vzdala. „Byla to pro mě složitá situace. Nevěděl jsem důvod, proč už mě nechtějí. Bylo to rozhodnutí trenéra Lavičky , ale když jsem hrál za jiné týmy (Budějovice, Příbram) tak se mi dařilo,“ nechápe dodnes Deli důvod svého odchodu ze Sparty.

„Jsem hráč, který může do týmu vnést zajímavé věci. Bylo to v trenérovi, nevím, proč mi nedal šanci hrát za Spartu. Ale nic to pro mě neznamená. Nic. Jsem fotbalista, bojovník a musím nyní tvrdě pracovat, abych hrál v základu,“ neskrývá se odhodlání slávistický fotbalista.

Beránek: Pokud Švec odejde, někdo jiný přijde
Video se připravuje ...

Simon Deli, nová posila pražské Slavie.
Simon Deli, nová posila pražské Slavie.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud