22. ledna 2015 • 19:10

Proč zvolili Jablonec? Rozhodly ambice, řekli Greguš a Masopust

Autor: dvo, isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Jablonce přišli Ján Greguš a Lukáš Masopust jako velké posily. Severočeský klub byl na přestupovém trhu velmi aktivní, aby právě tyto dva hráče ulovil. Například o ex-jihlavského Masopusta se zajímala i pražská Sparta. Mládežnický reprezentant ale zvolil Jablonec. „Je to perspektivní klub, má nejvyšší ambice. Toho chci využít,“ říká první zimní posila třetího týmu Synot ligy.



Nyní se ale plně rehabilituje ze zranění, které utrpěl ještě v dresu Jihlavy. Na Kanárských ostrovech ale s týmem nechyběl. Bylo to pro něj první kondiční soustředění u moře. „Trénoval jsem bohužel sám. S týmem jsem hrál jen volejbal,“ říká Masopust, který by se už do týdne mohl připojit k týmu.

Jablonecký Greguš: Klubu na kvalitní přípravě záleží
Video se připravuje ...

Jablonecký Masopust: Na soustředění u moře jsem byl poprvé
Video se připravuje ...

Další zajímavou posilou Baumitu je bývalý kapitán ostravského Baníku Ján Greguš.  Ačkoli zájem o slovenského záložníka byl na straně Jablonce už v létě, přestup se podařil realizovat až v zimním přestupovém období.

Na sever Čech ho táhly především vysoké ambice klubu, kterým se Baník nemůže vyrovnat. Pochvaloval si i kondiční soustředění u moře, které s týmem absolvoval. „Bylo to fajn. Počasí bylo dobré. Je vidět, že vedení klubu velice záleží na tom, abychom se dobře připravili na ligu,“ řekl záložník se zkušenostmi z Anglie. 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud