1. února 2015 • 04:20

Baránek zůstane v Plzni. Říká si o pozornost, chválí ho Koubek

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V Plzni původně počítali s tím, že nově příchozího stopera Jana Baránka pošlou na hostování do jiného klubu. Velkou roli měla sehrát nejistota herního vytížení a blížící se start evropského šampionátu do 21 let. Jednadvacetiletý talent z Baníku Ostrava ale nakonec v kádru zůstane, což po vítězství na hřišti Norimberku potvrdil kouč Miroslav Koubek.



Baránek si říká o pozornost! Budu to mít těžké, smál se Koubek
Video se připravuje ...

„Jako trenér si v tuto chvíli vážím výkonnostního přínosu Baránka do kádru. Můj názor je, že bude potřeba. Přeji si, aby současní stopeři zůstali,“ řekl Koubek na přímý dotaz, zda je hostování nadějného obránce pořád ve hře. „To jsem jedině rád,“ doplnil ho s úsměvem Baránek.

V plzeňském týmu ke všemu nebude jen do počtu. V zimní přípravě jdou jeho výkony nahoru a trenérovi Plzně minimálně zamotá hlavu s tím, jak složit stoperskou dvojici pro úvod druhé poloviny ligové soutěže.

„Do Plzně jsem přišel s tím, že jsou tady tři kvalitní stopeři, od kterých se můžu hodně naučit. Ale nikde není psáno, že se do základní sestavy nemůžu probojovat,“ uvedl Baránek po utkání s Norimberkem, ve kterém odehrál celých devadesát minut.

„Chtěli jsme ho vidět v těžkých zápasech, jako byl tento. Jeho výkony nejsou úplně bez chyb, to je asi potřeba říct. Ale jinak zápasy zvládá. Je to hráč, jenž říká o pozornost. Všichni stopeři to budou mít strašně těžké. Konkurence na tomto postu je velká,“ podotkl Koubek.

Co bude s Romanem Hubníkem? C říkal Aidin Mahmutovič na svůj hattrick? Rozsáhlé zpravodajství z Norimberka najdete v Nedělním Sportu! V elektronické podobě si ho můžete zakoupit ZDE »

V Nedělním Sportu najdete obsáhlý materiál z přípravy Plzně v Norimberku či rozhovor se sparťanem Vondrkou před derby se SlaviíFoto Archiv Sport

Prsa a přesná střela i trochu štěstí. Podívejte se na hattrick Mahmutoviče
Video se připravuje ...

Plzeňský Jan Baránek v souboji s norimberským duem Polák - Petrák
Plzeňský Jan Baránek v souboji s norimberským duem Polák - Petrák

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud