Pavel Janega
5. února 2015 • 21:59

Nachystal gól, Slovinci se zlobili. Mám naposilováno, smál se Piták

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO PŘÍMO Z TURECKA | Fotbalisté Slavie na soustředění v Turecku remizovali s NK Domžale 1:1, když museli dohánět náskok vedoucího celku slovinské ligy. A právě ospalý začátek vyčítal svému týmu i kouč Miroslav Beránek, s druhou půlkou, ve které po přihrávce Pitáka srovnal ranou pod břevno Milan Škoda, už mohl být spokojenější.



„Jestli mám vyčítat týmu nějaké věci, tak jsou dvě. Ta první je, že jsme měli ospalejší začátek, proto jsme inkasovali a zápas si ztížili.“ uvedl po utkání trenér Miroslav Beránek, který do každého poločasu poslal dvě odlišné jedenáctky. A druhá věc? „Neproměňovali jsme šance,“ doplnil.

Beránek vyčítal Slavii ospalý start, Piták prodal, že má naposilováno
Video se připravuje ...

Dlouho trvalo, než se Slavii podařilo vyrovnat. Zvládla to až těsně před koncem a ještě za hlasitého protestu celé lavičky Domžale. Karel Piták totiž podstoupil souboj se stoperem, což vnímala jako faul.

„Docela jsme posilovali, tak jsem to v souboji prodal,“ smál se zkušený záložník, který posléze naservíroval balon před branku Škodovi . „A ten krásně zakončil,“ rozplýval se Piták s tím, že konečná remíza 1:1 byla zasloužená pro obě mužstva.

Velký rozhovor s Karolem Kiselem čtěte v pátečním deníku Sport!

Slavia vyrovnala na poslední chvíli, remízu trefil Milan Škoda
Slavia vyrovnala na poslední chvíli, remízu trefil Milan Škoda

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud