18. března 2015 • 04:57

Krásný a ještě hezčí gól... Tak Hora a Valenta bavili na Slovácku

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nuda? Tak to ani náhodou! Na Slovácku se v úterý večer hrál fotbal, který fanoušky musel bavit. Kromě celé řady šancí okořenily předehrávku 23. kola s Teplicemi (2:2) čtyři góly, včetně dvou pokutových kopů i výborných zákroků brankářů.



Nejvíce však publikum nadchly úvodní dvě branky utkání. O tu první se postaral hostující Jakub Hora, který se ve 35. minutě utkání z hranice pokutového území perfektně trefil k vzdálenější tyči branky bezmocného Heči.

Slovácko - Teplice: Gól Jakuba Hory na 0:1
Video se připravuje ...

Domácí tým pět zápasů v řadě doma prohrál a hodlal tuto sérii i přes nepříznivě se vyvíjející skóre přerušit. Svého soupeře většinu utkání přehrával, narážel však na výborně chytajícího Grigara.

Toho překonal až v 62. minutě z přímého kopu Jiří Valenta, navíc jeho branka rozhodně stála za to. Přesně zakroucená střela z přímého kopu zapadla do růžku Grigarovy svatyně a domácí se tak dočkali přesné trefy po 320 minutách hry.

Slovácko - Teplice: Gól Jiřího Valenty na 1:1
Video se připravuje ...

Hosté se ještě jednou dostali do vedení, když v 74, minutě proměnil po faulu Trávníka penaltu Krob, domácí odpověděli stejně, pět minut před koncem také z pokutového kopu srovnal na konečných 2:2 Kalouda.

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Teplice 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud