21. března 2015 • 04:57

Bořil soupeře ZBOŘIL! Za likvidační faul dostal jen žlutou

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Mladé Boleslavi Jan Bořil, může sudímu Radku Příhodovi pořádně poděkovat. Jeho nevybíravý zákrok proti ostravskému Lučičovi ze 42. minuty, totiž hlavní rozhodčí zápasu páteční předehrávky 21. kola Synot ligy ocenil pouze žlutou kartou a nikoliv červenou, která měla správně následovat. Bořil tak dohrál celé utkání a byl u výhry svého týmu 1:0.



Běžela 42. minuta. Domácí Jan Bořil si obhodil protihráče, ale k míči měl dál, než ostravský záložník. Proto se rozhodl k nejhorší variantě, kterou mohl provést. Rozeběhl se sprintem proti Lučičovi a likvidačním zákrokem mu skočil do nohou.  Podle pravidel jasná červená karta.

Jenže sudí Radek Příhoda jako kdyby se vyloučení bál. Domácího obránce jen varoval a ukázal mu žlutou kartu, což je za tento nebezpečný zákrok sakra málo.

Mladá Boleslav - Ostrava: Faul Jana Bořila za žlutou kartu
Video se připravuje ...

Celkově duel byl přehlídkou tvrdé hry a drsných zákroků.  Jeden takový předvedl hráč Baníku Martin Foltýn, který ošklivě ze zadu zfauloval unikajícího Jana Štohanzla. Za svůj čin okamžitě viděl žlutou kartu.

Trenér hostů Petr Frňka si postěžoval, na to jak jeho svěřenci k utkání přistoupili. „Boleslav vyhrála zaslouženě. My jsme odehráli zápas hanebně, což je pro mě velké zklamání. V první půli jsme tady nebyli, chyběla nám pohoda, zápas jsme nezvládli. V předchozích kolech jsme do toho dokázali šlápnout, takže sám zatím nevím, co se stalo. Kdokoliv nás může přehrát, ale bojovat hráčům nikdo nezakázal.“

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Ostrava: Celý sestřih
Video se připravuje ...

Jan Štohanzl z Boleslavi a Milan Baroš (vlevo) v souboji o míč
Jan Štohanzl z Boleslavi a Milan Baroš (vlevo) v souboji o míč

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud