20. dubna 2015 • 13:13

Mahmutovič se s Plzní vrací do Teplic. Schytá to od fanoušků?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Aidin Mahmutovič se poprvé po zimním přestupu do Viktorie Plzeň představí na teplických Stínadlech. Ale se zvláštními osobními pocity na něj nechoďte. „Teď jsem v Plzni a budu se maximálně snažit, abychom v Teplicích vyhráli,“ říká bosenský útočník pro klubový web. Zápas Teplic a Plzně můžete sledovat v PŘÍMÉM PŘENOSU od 18:00 na iSport.cz.



V Teplicích má plno kamarádů mezi bývalými spoluhráči i zaměstnanci klubu. Nic divného. Ve žlutomodrém dresu odehrál sedm a půl úspěšných sezon. „Takže nějaké malé hecování proběhlo,“ přiznává Mahmutovič. Nijak výrazně víc ale zápas proti „svým“ neprožívá.

„Žádné zvláštní pocity nemám, takový je prostě fotbal. Ani klukům jsem sám od sebe nic nepsal, od nich přišla SMS zpráva. Ale věřím, že vyhrajeme, a já jim budu moci odpovědět,“ směje se.

Napravit chce především vyřazení z Poháru FAČR, na kterém se podílel. V odvetném utkání proti Teplicím odehrál posledních sedmnáct minut. A navrch se neprosadil v penaltovém rozstřelu, v němž ho vychytal bývalý parťák Tomáš Grigar.

„Bude to těžký zápas, ale my nepřemýšlíme nad ničím jiným než nad výhrou. Utkání v Teplicích chceme zvládnout. Už v posledním duelu jsme byli lepším týmem, Teplice čekaly jen na brejky a pak rozhodly penalty. Věřím, že teď po devadesáti minutách budeme moci slavit,“ podotkl Mahmutovič.

Výhodou pro Plzeň je i to, že na rozdíl od severočeského soupeře nenasadila v pohárovém dvojzápasu nejsilnější sestavu. „My jsme v tomto směru více utajeni,“ uvedl pro stránky fcviktoria.cz trenér Miroslav Koubek, jemuž budou chybět dlouhodobě zranění Radim Řezník a Pavel Horváth. Otazníky visí také nad Danielem Kolářem a Romanem Hubníkem.

Zajímavé bude sledovat i to, jak tepličtí fanoušci přivítají Mahmutoviče. Některé z nich přeci jen rozladily jeho podzimní výroky, kdy tvrdil, že „chce za každou cenu pryč“.

„Ale nevím, proč bych to s nimi měl mít nějak rozházené. Myslím, že jsem v Teplicích odvedl dobrou práci a s fanoušky jsem za těch sedm let neměl problém,“ uzavřel Bosňan.

Zda se bude Aidin Mahmutovič radovat, nebo Teplice překvapí, sledujte od 18:00 v PŘÍMÉM PŘENOSU na iSport.cz.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň – Brno 4:1
Video se připravuje ...

Plzeň - Brno: Gól Aidina Mahmutoviče na 2:0
Video se připravuje ...

Plzeň - Brno: Gól Aidina Mahmutoviče na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud