3. května 2015 • 22:03

VIDEO: Magera rozparovač! Marečkovi roztrhl koleno a tekla krev

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání mezi Mladou Boleslaví a Spartou (2:3) bylo plné ostrých zákroků. Dva domácí hráči ho nejspíš ani neměli dohrát. Jedním z nich byl Lukáš Magera, který ve 13. minutě ve skluzu trefil Lukáše Marečka do kolene. Zranění vypadalo velmi ošklivě, Mareček musel dokonce po zákroku boleslavského kapitána do nemocnice. Jeho koleno utrpělo hlubokou tržnou ránu.



Vypadalo to, jako běžný souboj. Lukáš Mareček se snažil získat míč. Naproti němu však do souboje vyrazil i domácí Lukáš Magera. S tím rozdílem, že se do souboje pustil ve skluzu.

Mareček ani jeho protějšek nemohli v souboji uhnout a následoval střet. Boleslavský kapitán sice odkopl míč, ale současné trefil sparťana kopačkou do kolene.

Mladá Boleslav - Sparta: Zákrok Lukáše Magery na Lukáše Marečka
Video se připravuje ...

Záložník Sparty se začal okamžitě svíjet a bylo jasné, že to s ním nebude dobré. Sudí Emanuel Marek zákrok ignoroval. Neposoudil ho ani jako nedovolený, přitom měl udělit minimálně žlutou, spíše však červenou kartu. Hru musel přerušit až Marečkův spoluhráč Lukáš Vácha.

Zranění bylo natolik vážné, že letenský záložník nemohl dál pokračovat a trenér Zdeněk Ščasný ho musel stáhnout předčasně ze hry. Místo něj poslal na hřiště Tiémoka Konatého. Na detailní fotografii lze dobře vidět, že zranění je opravdu ošklivé. Sparťanský záložník má hlubokou tržnou ránou v oblasti kolene.

Silně chybující sudí Emanuel Marek pak v první půli sice rozjel karetní show, ale trefoval se jen sporadicky. Přehlédnul možnou žlutou kartu pro Ďuriše za faul na Kadeřábka a především druhou žlutou pro Štohanzla po faulu na Kadlece těsně před půlí. Své velmi slabé představení pak završil ve druhé půli neuznaným boleslavským gólem po hlavičkovém souboji Zahustela se Štěchem.

Sparta nakonec utkání zvládla i bez něj. Podařilo se jí otočit utkání ze stavu 0:1 na konečných 3:2. Na lídra Synot ligy Viktorii Plzeň ztrácí dál tři body.

Zraněné koleno Lukáše MarečkaFoto Pavel Mazáč (Sport)

Václav Kadlec po jedné z branky do sítě Boleslavi
Václav Kadlec po jedné z branky do sítě Boleslavi

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud