9. května 2015 • 04:10

NEJ GÓLY z hitu ligy: Kweuke střílel vleže, Horváthův přímák k čáře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes si to rozdají přímo o titul. Souboje fotbalistů Sparty s Plzní ale nejsou v posledních letech jen prestižními bitvami, padají v nich i výstavní góly. Ať už je to trefa z přímého kopu Pavla Horvátha, která rozhodl o výhře Viktorie v roce 2011, poté co míč padl těsně k čáře. Nebo také parádní gól Leonarda Kweukeho, který v roce 2012 vstřelil Plzni branku vleže. Zvolte ten nejlepší gól, který mezi těmito kluby padl.



Sparta versus Plzně. Je to šlágr se vším všudy. Nechybí napětí, emoce a především padají góly. V minulosti rozhodovali na obou stranách opravdoví lídři.

Na straně Sparty se mezi střelce zapsal například současný útočník Manchesteru City Bony Wilfried, záložník Neapole Juraj Kucka a fazonu měl proti Západočechům i někdejší forvard Sparty Leonard Kweuke.

NEJ góly ze zápasu Plzeň - Sparta: Kweukeho hlavička z lehu, bomba Horvátha
Video se připravuje ...

V dresu Viktorie jsou to hráči, kteří za ni hrají i dnes jako Václav Pilař i ti, kteří už odešli jinam. Třeba jako záložník Hamburku Petr Jiráček nebo útočník Liberce Marek Bakoš.

Poslední měření sil na Letné skončilo v domácí soutěži těsnou výhrou domácího týmu 1:0, když se trefil Tomáš Přikryl. Na podzim v Doosan Areně naopak domácí Viktoria přejela Spartu 2:0.

Sobotní duel sledujte v PŘÍMÉM PŘENOSU na iSport.cz!

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud