22. května 2015 • 05:00

Pelta chce přifouknout "Galacticos". Jablonec vábí Škodu i Tecla

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posílit, co už silné je. Rozbít dvojku nejmocnějších Viktorii Plzeň a Spartu. „Jen to nejlepší je pro mě dost dobré.“ Heslo, s nímž šéfuje Miroslav Pelta Jablonci. A proč se zase chystá pumpovat v létě svůj tým, znovu přifouknout vizitku „galacticos“. Třetí vlna velkých nákupů v létě podle informací Sportu přijde, ve hře jsou jména jako Milan Škoda, Stanislav Tecl a další kvalitní posily.



Deník Sport má informace, podle nichž Pelta znovu míří jako ledoborec na fotbalový trh. Výčet jmen je atraktivní. Rozhodně našeptává, jak rozmáchlé jsou severočeské ambice. Přestupní termín oficiálně začíná 1. července.

Útok je priorita v celém doplňování kádru. Logicky. Jablonec sice má třetí nejproduktivnější ofenzivu v lize, ale zrovna hráči přímo pověření střílením gólů nezáří. Valerijs Šabala, dva góly a utrum. Michal Doležal, čtyři zářezy. A to je z jabloneckých forvardů v téhle statistice nejlepší. Slabá vizitka.

„Dva kvalitní útočníky sháním, hledám je především v naší lize. Nyní probíhají jednání na úrovni hráčských manažerů a klubů,“ kápnul božskou nedávno v Právu nejvyšší muž českého fotbalu.

Proto Milan Škoda. Stanislav Tecl. Tomáš Wágner. Hlavně první jméno by bylo terno. Sedmnáct ligových zásahů. Sebedůvěra jako hrom. Ambice. Na Slavii už prý koumají, jak svou hvězdu udržet. Jenže s tím, kde se klub potácí, nejspíš nebude moci pohárovému vábení od Střelnice konkurovat.

Stavba nového sídla FAČR finišuje. Pelta si prohlédl kancelář
Video se připravuje ...

Jaké hráče Pelta ještě chce? Koho naopak hodlá pustit? Další informace najdete v pátečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin objednávejte ZDE »

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Titulní strana pátečního deníku Sport - 22.5. 2015 Titulní strana pátečního deníku Sport - 22.5. 2015Foto Deník Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud