23. května 2015 • 21:35

Škoda o boji s Lafatou o krále střelců: Možná bych šel i penaltu

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl nejsvětlejším bodem jinak šedivého zápasu. Slávistický kanonýr Milan Škoda rozhodl elegantním zakončením o výhře týmu z Edenu 1:0 v Hradci Králové a zaznamenal svůj osmnáctý gól v ročníku. Na sparťana Davida Lafatu ale pořád jednu trefu ztrácí.



„Čekal jsem, že David dá tři góly, tak dal jenom jeden,“ přijal Škoda s úsměvem zprávu, že jeho konkurent v boji o korunu krále střelců vykázal v Českých Budějovicích stejnou produktivitu jako on sám.

Slavia hostí v posledním kole Slovácko a Škoda může na Lafatu ještě zaútočit. „Kluci by mi to asi přáli. Nikdy jsem nebyl určený na penaltu, kdyby ale teď byla, možná bych šel. Ale to nejdůležitější to není,“ povídal po výhře v Hradci Králové zatím druhý nejlepší střelec ligy s tím.

Hradec Králové - Slavia: Gól Milana Škody na 0:1
Video se připravuje ...

„Naším největším cílem bude vyhrát. Milan ukazuje celou sezonu, že góly dávat umí. Věřím tomu, že nějaké příležitosti ještě přijdou a že je promění. Jestli to bude stačit na korunu střelců, to se uvidí,“ řekl k tomu trenér Slavie Miroslav Beránek.

Škoda v Hradci rozhodl pěkným zakončením. Zpracoval si míč od Martina Dostála a rychle přehodil domácího gólmana Martina Kuciaka. „Už jsem neměl jinou možnost, než to takhle přehodit přes gólmana. Jinak bych to nedal. Povedlo se mi to,“ radoval se Škoda z osmnáctého gólu v ročníku.

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud