18. června 2015 • 14:04

Zbrojovka má smůlu, Zlín talentovaného beka Jugase neprodá

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hostování obránce Jakuba Jugase v Brně nebude prodlouženo, nedojde ani k přestupu. Reprezentant do 21 let odehraje podzimní sezonu v mateřském Zlíně, který s ním má jasné plány. „Je prý pro ně obchodní značka a artikl.  V Brně určitě působit nebude,“ informoval Václav Bartoněk, majitel brněnské Zbrojovky při dnešním startu letní přípravy.



Třiadvacetiletý pravý obránce v Brně hostoval a klub dal Zlínu po sezoně zajímavou nabídku na přestup. Nepochodil však. Nováček Synot ligy podle informací isport.cz počítá s Jugasem na pozici stopera vedle dalšího talentu Tomáše Hájka.

Zbrojovka zatím náhradu nenašla. Dnes před odjezdem na soustředění do Uherského Brodu představila první tři posily – slovinského stopera Boštjana Freliha z NK Krško, slovenského záložníka Martina Chriena z Plzně (na jaře hostoval v Českých Budějovicích) a jeho krajana Matůše Lacka, naposledy kapitána druholigového Znojma.

„Ještě jednáme o příchodu jednoho útočníka z klubu, který na této pozici posílil. Když přijde, čemuž věřím, tak budu s kádrem spokojený,“ sdělil kouč Václav Kotal, jehož tým čeká 18. července v Rakousku generálka s německým Werderem Brémy.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud