21. června 2015 • 19:41

Další NE pro Spartu. Po Sivokovi zvolil raději Turecko i Čelůstka

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta dostala podruhé košem. A podruhé její cíl na přestupovém trhu raději zvolil angažmá v Turecku. Po Tomáši Sivokovi odmítl návrat do české ligy i pravý obránce Ondřej Čelůstka. Bývalý hráč Norimberku přestoupil do tureckého Antalyasporu, kde by měl podepsat smlouvu na 3 roky.



Sparta na přestupním trhu zatím nijak zvlášť nezáří. Kromě německého obránce Markuse Steinhöfera, jenž přišel zadarmo a dvou nákupů Franciho Litsingiho s Kehinde Fataiem, dostává klub z Letné košem.

Hlavní přestupové taháky, které si Sparta naplánovala, jí zatím nevychází. Začalo to už u Tomáše Rosického. Reprezentačnímu záložníkovi se zpátky domů moc nechtělo a prodloužil o rok v Arsenalu.

Následoval Tomáš Sivok. Pilíř, kterého vedení Sparty už vidělo ve své obraně při dobývání základních skupin Ligy mistrů. Ani ten ale nevyšel. Zvolil raději setrvání v Turecku a na dva roky se upsal Bursasporu.

Po něm chtěli Letenští i Ondřeje Čelůstku, který by mohl na pravém kraji obrany zastoupit Pavla Kadeřábka. Ten ale údajně Spartu také odmítl a přestoupil do Antalyasporu, kde by měl podepsat smlouvu na tři roky.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud