23. června 2015 • 13:30

Hušbauer o Itálii: Nevím, proč mi nedali šanci, když o mě tak stáli

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak brzký návrat ze zahraničního angažmá si asi nepředstavoval, ale poté, co v Cagliari prakticky nedostal příležitost, je Josef Hušbauer rád, že už může opět trénovat se Spartou. „Jsem zpátky doma,“ pochvaloval si po úvodním tréninku na Strahově.



Hostování v italském Cagliari nebyla pro záložníka, který se stal králem předchozí sezony Synot ligy, šťastná volba. „Bylo to veliké zklamání. Nečekal jsem, že když o mě tolik stáli, že dostanu příležitost v jednom utkání,“ přiznává v rozhovoru pro web Sparty.

„Čekal jsem, že dostanu aspoň tři až čtyři šance, když se jim nedařilo a potřebovalo to změnu,“ kroutí záložník ještě teď nechápavě hlavou. „Je to zkušenost, poznal jsem novou zemi, novou soutěž,“ snaží se ale hledat pozitiva. „Trochu jsem pochytil i jazyk,“ dodává Hušbauer s tím, že italská liga ho napohled neuchvátila žádnou velkou kvalitou.

Oba kluby teď jen musí dořešit předčasné ukončení jeho hostování. „Jsem rád, že jsem zpátky ve Spartě, zpátky doma. Těšil jsem se znovu do sparťanské kabiny a jsem moc rád, že mi bylo umožněno začít trénovat,“ říká Hušbauer.

„Doufám, že dostanu šanci v nějakých přátelských zápasech, abych měl herní zatížení, a uvidíme, co z toho nakonec bude,“ nemluví záložník automaticky o základní sestavě.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud