24. června 2015 • 18:48

PŘÍPRAVA: Teplice vyhrály 17:0. Slavia pod Uhrinem remizovala 2:2

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Jihlavy vůbec nevyšel vstup do letní přípravy. Vysočina v úvodním duelu se Slovanem Bratislava propadla a utrpěla debakl 0:6. První přípravný zápas se příliš nepovedl ani pražské Slavii, která pod novým trenérem Dušanem Uhrinem mladším ztratila dvoubrankové vedení a na půdě druholigové Vlašimi jen remizovala 2:2.



Jihlavský kouč Luděk Klusáček nasadil kombinovanou sestavu, v níž nechyběli ani junioři, a Vysočina od začátku tahala za kratší konec. Třetí tým uplynulé sezony slovenské ligy poprvé gólově udeřil už v první minutě a poté většinu času ovládal hru. Branky si Slovan rovnoměrně rozdělil do obou poločasů.

Slavia v premiéře pod Uhrinem lépe zvládla první poločas. Hned v úvodu se trefil nováček Radek Voltr, který od začátku týdne trénuje s Pražany. Druhý gól přidal Josef Bazal. V druhém poločase Uhrin prostřídal sestavu a červenobílí náskok ztratili. Remízu domácí Vlašimi zajistil v 78. minutě Petrů z penalty za ruku.

"V první půli jsme hráli velice dobře. Vystřídali jsme 22 hráčů, je to příprava. Včera jsme trénovali třikrát a dnes jsme měli trénink dopoledne, takže toho hráči mají dost. Samozřejmě ale nejsem rád, že jsme nevyhráli, protože jsme dostali zbytečné góly," řekl pro slávistické internetové stránky Uhrin, který dal volno kanonýrovi Milanu Škodovi.

Remízou 2:2 začalo přípravu i Brno, které hrálo s devátým týmem minulé sezony slovenské ligy Myjavou. Všechny čtyři góly padly v první půli. Teplice pak v rámci propagační akce "Kopeme za fotbal" rozstřílely 17:0 Radčice, které hrají okresní přebor. Čtyři branky dal Roman Potočný.

Přípravné fotbalové utkání:

Graffin Vlašim - Slavia Praha 2:2 (0:2)
Branky: 55. Nečas, 79. Petrů z pen. - 7. Voltr, 35. Bazal.

Sestava Slavie:

I. poločas: Hrubeš - Michal Švec I, Latka, Deli, M. Dostál - Mičola, Baéz, R. Hrubý, Bazal - Piták, Voltr.

II. poločas: Rakovan - Mikula, Bílek, Kodr, M. Černý - Fotr, Boudjemaa, Souček, Kenija - M. Červenka, Diop. Trenér: Uhrin ml.

Vysočina Jihlava - Slovan Bratislava 0:6 (0:3)
Branky: 1. Zrelák, 37. Hudák, 40. Lásik, 49. Vittek, 51. Peltier, 61. Miklós.

FK Teplice - Sokol Radčice 17:0 (7:0)
Branky: 35., 38., 39. a 48. Potočný, 3., 10. a 27. Kapolongo, 46. a 58. Balázs, 13. Ljevakovič, 21. Mozol, 22. Chukwuma, 23. Hora, 33. vlastní Řehák, 57. Bratanovič, 59. Polanský, 59. Urma.

Sestava Teplic:

I. poločas: Lipš - Vondrášek, Matula, Hošek, Krob - Hora, Mozol, Ljevakovič, Jindráček - Kapolongo, Chukwuma.

II. poločas: Lipš - Drame, Lüftner, Jablonský, Urma - Polanský, Breite, Richter, Balázs - Bratanovič, Potočný. Trenér: Vavruška.

Zbrojovka Brno - Spartak Myjava 2:2 (2:2)
Branky: 15. P. Buchta, 27. Michal Škoda - 1. Sládek, 39. Marcek.

Sestava Brna - I. poločas: Melichárek - Pašek, P. Buchta, Malík, Keresteš - Vávra, Zavadil, Lacko, Michal Škoda - Moukanza - Čtvrtníček. Trenér: Kotal.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud