Stanislav Hrabě
10. července 2015 • 14:33

Dukla draží dresy z duelu se Celtikem, hrdina Hanousek stojí tisícovku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to pro slavný skotský klub Celtic Glasgow úder. V přípravě na Ligu mistrů ho na skotské půdě porazila Dukla Praha 5:3. Dosud nepříliš známí hráči pražského týmu vyškolili soka a mluví se o nich s uznáním. Nejvíce o záložníkovi Marku Hanouskovi, jenž demoloval soupeřem hattrickem. Nyní je na prodej - vyvolávací cena 999 korun českých.



Pochopitelně si za tisícovku nekoupíte hráče, ale jen jeho dres s číslem 5 ze zmíněného zápasu. A zájemce si na internetové aukci může zakoupit dres kteréhokoli hráče Dukly Praha, jenž v St. Mirrren Parku proti slavnému skotskému souboru nastoupil a přispěl tak k nečekanému vítězství.

„Nechali jsme k tomuto účelu ušít zvláštní sadu,“ zvýrazňuje její originalitu Petr Studénka, marketingový ředitel dejvického klubu.

Dres má historickou podobu ze 60. let minulého století, kdy Dukla Praha patřila mezi nejlepší týmy Evropy. Kromě data zápasu 4. července 2015 na prsou dres připomíná i nejslavnější postavu Dukly Praha v historii Josefa Masopusta. Na hrudi je vyšit jeho Zlatý míč nejlepšího fotbalisty Evropy za rok 1962. Vítězstvím nad Celtikem světové fotbalové legendě, která zemřela 29. června, poslali její následovníci do nebíčka určitě hezký dárek.

„Výhra nad Celtikem je nezapomenutelný zážitek,“ svěřil se po utkání Marek Hanousek. Malou připomínku slavného vítězství může mít doma každý fanoušek.      

http://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/181?_fid=yo8l

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud