13. července 2015 • 14:19

To se jen tak nevidí! Krob zahodil nefér penaltu, kouč ho chválil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Málokdy vídaná situace oživila přípravný zápas mezi Pardubicemi a Teplicemi. Rozhodčí Jaroslav Jedlička se hodně „upísknul“, když nařídil nesprávnou penaltu pro Severočechy. Pardubičtí se hodně zlobili, teplický Jan Krob ale ukázal smysl pro fair play. Pokutový kop schválně zahodil.



Teplice vedly v duelu s Pardubice 1:0, když přísnou penaltu proměnil nováček Martin Fillo. A těsně před poločasem mohly vedení zdvojnásobit. Opět z penalty, tentokrát ještě přísnější. I tepličtí hráči prý uznali, že nebyla správně nařízená.

Jenže sudí Jedlička penaltu neodvolal. A tak vzal vše do rukou zkušený obránce Jan Krob. Rozběhl se a penaltu kopl evidentně úmyslně zcela mimo branku. Fanoušci i protihráči ho odměnili potleskem.

VIDEO | Krob úmyslně neproměnil špatně nařízenou penaltu

„Pardubice po změně stran utkání otočily a Teplicím nakonec musel zachraňovat remízu Štěpán Vachoušek. Že by se ale někdo za fair play gesto na Kroba zlobil, o tom nemohla být řeč.

Každý má svoji filosofii a já věřím na poctivost a slušnost. Věřím, že se vám to vrátí. To, co Honza udělal, respektuji,“ řekl trenér Teplic David Vavruška.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud