24. července 2015 • 20:44

Jen minuta navíc? Uhrin se v Plzni po zápase hádal se sudími

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

První utkání nové ligové sezony skončilo, ale trenér Slavie Dušan Uhrin porážku 1:2 v Plzni dohrál ještě po závěrečném hvizdu. Vydal se za sudím Pavlem Fraňkem, se kterým se pustil do vášnivé diskuze. Na konci druhého poločasu nastavil jednu minutu a nedopřál hostům více času na možné vyrovnání. Slavia po gólu Milana Škody ještě cítila, že by mohla zkusit závěrečný tlak. Do hry už se ani nedostal útočník Marek Červenka, kterým trenér Uhrin chtěl podpořit ofenzivu „sešívaných“.



Slávistický kouč se hodně zlobil, na střídačce nejdřív vyčinil čtvrému arbirtovi Miroslavu Zelnikovi, pak okamžitě vystartoval směrem ke středovému kruhu, aby si celou situaci vyjasnil se všemi rozhodčími.

Evidentně byl hodně naštvaný, pak však vychladnul. „Je to svobodná vůle sudího, kolik nastaví. Nastavil jednu minutu, my to musíme respektovat. Na něj jsem se nezlobil,“ vykládal už s klidnou tváří novinářům po utkání.

„Byl jsem hlavně nespokojený s tím, že jsme nedali druhou branku - proto jsem byl naštvaný. Ale hlavně bych chtěl říct, že se hrálo dobré utkání s množstvím šancí na obou stranách, bylo se na co dívat. Nějaký můj emotivní rozhovor s rozhodčím, to do toho moc nepatří,“ dodal Uhrin .

Před zaplněnou Doosan Arénou se Uhrin cítil jako doma. Zdravil se s hráči i plzeňskými fanoušky, kteří mu před poločasem zatleskali. Domácí příznivci nezapomněli na jeho loňské angažmá, byť netrvalo ani jednu kompletní sezonu.

Za výkon jeho stávajícího týmu mu poděkovali i příznivci Slavie. „Samozřejmě to potěší. Byl jsem tady v Plzni chvilku, nějakých osm měsíců. Chtěl bych fanouškům tímto poděkovat, protože jsem to nestihl na hřišti,“ vzkázal Uhrin.

Slavia zejména ve druhém poločase ukázala, že je schopná hrát kvalitní fotbal i proti českému mistrovi. Plzeň zatlačila, vytvářela si šance a chybělo málo, aby dala víc než jednu branku. „Musím tým pochválit, jsem nespokojený akorát s výsledkem. Druhou půli jsme dobře drželi míč, pro diváky to určitě bylo dobré utkání, bylo na co se dívat,“ těšilo Uhrina.

Plzeňský generální manažer Adolf Šádek uklidňuje kolegu ze Slavie Dušana Uhrina, který se rozčílil na rozhodčí
Plzeňský generální manažer Adolf Šádek uklidňuje kolegu ze Slavie Dušana Uhrina, který se rozčílil na rozhodčí

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 2:1
Video se připravuje ...

Slavia - Plzeň: Gól Milana Škody na 2:1
Video se připravuje ...

Plzeň - Slavia: Limberský dal jesle a Mamhutovič gól na 2:0
Video se připravuje ...

Plzeň - Slavia: Gól Daniela Koláře na 1:0
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud