25. července 2015 • 04:25

Kolář schytal při gólu ránu. U Latky to není poprvé, psal Beneš

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úvodní gól sezony? Daniela Koláře v 19. minutě ligového zápasu se Slavií (2:1) bolel. Po jeho přesné hlavičce se v pádu dostal do kontaktu s dotírajícím Martinem Latkou a udeřil se do hlavy. Počínání slávistického kapitána na sociální síti zkritizoval jablonecký stoper Vít Beneš. „Není to u něj poprvé,“ napsal na Twitter v narážce na tvrdou hru třicetiletého zadáka.



Zkušený Martin Latka má za léta fotbalové kariéry vybroušený styl. 193 cm vysoký stoper neuhne v žádném souboji, mydlí to od podlahy. Horší pohyb nahrazuje přehledem, hrou hlavou a jistotou v osobních soubojích.

Vůdce slávistické obrany v utkání s Plzní v jedné situaci se svými kolegy zaváhal. U Daniela Koláře byl po přesném centru Rajtorala pozdě, už se nestačil dostat do prostoru, kam nabíhal plzeňský záložník.

Kolář bez problémů dostal míč do sítě, po pádu na zem se ale držel za hlavu. Svůj pozdrav do nebe, kterým věnuje každou branku zesnulé manželce Tereze, dělal ještě s pokřivenou tváří bolestí. Chvíli trvalo, než se z tvrdého nárazu vzpamatoval.

Plzeň - Slavia: Gól Daniela Koláře na 1:0
Video se připravuje ...

Dotírající Latka totiž domácího záložníka přistrčil a oba hráči spadli na zem. „Nevím, jestli jsem se praštil o zem, nebo od něj (Latky) dostal loktem. Trošku to bolelo, ale stálo to za to,“ okomentoval zákrok střelec Kolář.

Počínání slávistického kapitána komentoval jablonecký stoper Vít Beneš. „Krásný gól Koláře, ale ten zákrok Latky? U něj mě to nepřekvapuje, není to poprvé,“ napsal Beneš na Twitter. Chtěl tím zřejmě naznačit, že Latka to se svým důrazem občas přehání a ohrožuje protihráče.

Plzeň nakonec zvítězila nad Slavií 2:1 a vstoupila vítězně do sezony za mistrovskou obhajobou. V úterý čeká výběr Miroslava Koubka první duel třetího předkola Ligy mistrů proti izraelskému Maccabi Haifa.

Plzeň - Slavia: Žlutá karta pro Martina Latku za faul na Jana Holendu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 2:1
Video se připravuje ...

Plzeň - Slavia: Sudí ukončil zápas a kouč Uhrin se dost rozčiloval
Video se připravuje ...

Fotbalisté Plzně slaví úvodní výhru sezony nad Slavií
Fotbalisté Plzně slaví úvodní výhru sezony nad Slavií
 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud