1. srpna 2015 • 22:51

Jablonský je v maléru, ale Doška uhlídal. Kouč hrozil útěkem z tiskovky

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byť v pátek večer FAČR v tiskové zprávě oficiálně přiznala, že David Jablonský figuruje mezi obviněnými v korupční kauze, urostlý stoper v sestavě Teplic proti Slovácku nechyběl. A společně se spoluhráči dokázal ubránit kanonýra Libora Doška, což byl jeden z předpokladů vítězství 2:0. Kouč vítězů David Vavruška se však o svém kontroverzním svěřenci bavit odmítl.



„Nebudu komentovat pana Jablonského , nezlobte se. Nesdílím s ním jednu domácnost, nevím, co se stalo, je to jeho věc, jeho problém,“ uvedl David Vavruška nejdříve. Když však přilétl na figurování Davida Jablonského v korupčním skandálu další dotaz, teplický trenér už vybouchl. „Buď se budeme bavit o utkání se Slováckem, nebo půjdu domů,“ řekl jasně.

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Slovácko 2:0
Video se připravuje ...


Na Jablonského výkonu se každopádně jeho citlivá situace nijak nepodepsala, společně s parťákem Michaelem Lüftnerem obávaného Libora Doška dokonale vymazali.

„Libor byl bráněn rozhodně líp než proti Dukle,“ připomněl trenér Slovácka Svatopluk Habanec týden starý zápas, v němž se Došek blýskl třemi góly. „Když na něj někdo bude hrát čistě, dá hattrick,“ naznačil také, že Lüftner s Jablonským pacifikovali Doška na samé hranici pravidel.

„Ale kdyby ho bránili jen o pět procent míň, měli by se mnou velký problém,“ dodal Vavruška už s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud