7. srpna 2015 • 23:41

Konečně jsem bráchu porazil, jásal brněnský Michal Škoda

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bratrský fotbalový souboj mezi sourozenci Škodovými vyzněl v ligové předehrávce v Brně mezi domácí Zbrojovkou a Slavií Praha pro mladšího Michala. Právě jeho střela ve 28. minutě zápasu rozhodla o vítězství Brňanů 1:0.



"Jsem rád, že se mi konečně podařilo bráchu porazit. Zatím vždycky vyhrával on," radoval se po utkání sedmadvacetiletý Michal. Jeho o dva roky staršího sourozence Milana provázela před dnešním duelem dobrá střelecká forma.

Po dvou kolech měl na svém kontě dvě branky. V Brně se však tentokrát neprosadil. Nejvážnější příležitost se mu naskytla ve 26. minutě, kdy jeho střelu do protipohybu brankář Melichárek vystihl.

Brno - Slavia: Gól Michala Škody na 1:0
Video se připravuje ...

"Milan měl složitější situaci, neboť střílel hodně ze strany," omlouval bratra Michal, který si o dvě minuty později na druhé straně vedl mnohem úspěšněji. "Šel jsem mezi dva obránce Slavie. Měl jsem štěstí, že se míč odrazil přímo přede mě. Brankář Berkovec už seděl na zemi. Tak jsem míč přehodil přes jeho levou nohu. Pěkný gól," konstatoval s úsměvem Michal, který se na zápas těšil. Chtěl totiž odčinit slabší výkon v předcházejícím kole v Mladé Boleslavi.

"Ve vedru bylo utkání náročné. Vyhráli jsme, jsem spokojen. I když o naše vítězství jsme museli hodně bojovat. Všichni se vydali na sto procent," uvedl Michal Škoda.

Před zápasem si oba bratři volali. Ale nehecovali se. Michal vyzvídal, zda nastoupí v sestavě Slavie Latka. "Neprozradil mi to. Ale po utkání mi pogratuloval. Raději mu však už dnes volat nebudu. Když prohraje, tak strašně zuří. Dnes to nebude jiné. Proto jsem raději i z větší vzdálenosti sledoval potyčku u naší branky. Neboť tam byl v chumlu i Milan. Nechtěl jsem provokovat," culil se Michal Škoda.

CELÝ SESTŘIH: Brno -Slavia 1:0
Video se připravuje ...

Brno - Slavia: Šance Petra Buchty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud