Pavel Janega
8. srpna 2015 • 21:35

VIDEO: Zlámalův skvělý zákrok. Gól by nás dostal do kolen, řekl

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Olomouci chytal čtyři roky, ale sobotní zápas proti ní odchytal bez větších emocí. Jednička Bohemians 1905 Zdeněk Zlámal se navíc blýskl senzačním zákrokem, což byl jeden z klíčových momentů nakonec nerozhodného zápasu (1:1).



„Kdybych zase dostal gól, bylo by to hodně špatné, těžší. Jak jsme šli do euforie, tohle by nás dostalo do kolen. Naštěstí jsem to chytil a byla z toho aspoň remíza. Proti Zlínu jsem měl taky podobný zákrok, ale ten na body nestačil. Teď jo. Ale dneska jsme chtěli hlavně tři body,“ litoval Zlámal.

Bohemians - Zlín: Zákrok Zdeňka Zlámala proti Lukáši Železníkovi
Video se připravuje ...

Bohemians zpackali úvod zápasu. Už ve 14. minutě lovili míč ze sítě, když při rohovém kopu neuhlídali střelce Václava Vašíčka.

„Bohužel jsme právě prvních dvacet minut prospali. Dá se říct, že jsme začali hrát, až když jsme obdrželi branku. Pak to bylo z naší strany aktivnější. Jenže to stačilo jen na remízu,“ podotkl Zlámal, jenž v Sigmě působil čtyři sezony. Z tohoto důvodu byl pro něj střet s Olomoucí velice speciální.

„Znám tam úplně všechny, ale do zápasu jsem šel jako do každého jiného. Kdybych se nechal ovlivnit emocemi, tak by se mi asi nepovedl,“ řekla jednička „klokanů“.

Bohemians uhráli v úvodních třech kolech dva body. Remízu na hřišti Jablonce považují za příjemné plus, nicméně ztráty bodů proti oběma nováčkům (Zlín 0:1, Olomouc 1:1) je zklamaly.

„I když se Sigma nedá brát za nováčka, byl bych raději, kdybychom s nováčky hráli až v pátém nebo desátém kole. Na začátku sezony jsou vždycky v euforii. Ligu si užívají. Ale los je bohužel takový, jaký je. S tím nic neuděláme,“ uzavřel.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud