10. srpna 2015 • 05:00

Plzeň sráží slabý útok. Podívejte se, co všechno mistr zahodil

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři ligové zápasy, pouhé čtyři body a čtyři vstřelené góly, přibývající ztráty v ligové soutěži. K tomu bolavé vyřazení z Ligy mistrů, z něhož se v Plzni pořád ještě neprobrali. Kde vězí problém českého mistra? Především v proměňování šancí, na to Koubkův raněný soubor momentálně umírá nejvíc. Podívejte se na pět největších možností, které Západočeši ve třech odehraných kolech nezužitkovali.



Berkovec vychytal Vaňka (Plzeň - Slavia, 87. minuta)

Kovařík z rohového kopu našel hlavu Ondřeje Vaňka, toho ale famózně vychytal Martin Berkovec. Nejdřív rukama vytěsnil první pokus, nohama si pak poradil s následnou dorážkou. Plzeň v tu chvíli vedla 2:0, zmařená tutovka po konečné výhře 2:1 mužstvo zas tolik nepálila.

Plzeň - Slavia: Zákroky Martina Berkovce
Video se připravuje ...

Koláře zastavil Rada (Dukla - Plzeň, 25. minuta)

Přetažený centr stopera Václavy Procházky se dostal ke Kolářovi, který ale sám před Radou nedokázal zacílit. Gólman Dukly jeho slabý pokus vyrazil, pokračovalo se dál za stavu 0:0.

Dukla - Plzeň: Šance Daniela Koláře
Video se připravuje ...

Kovařík pálil na tribunu (Dukla - Plzeň, 79. minuta)

Aidin Mahmutovič vybojoval v 79. minutě penaltu, Plzeň mohla na Dukle alespoň vyrovnat na 1:1. K balonu si stoupl Jan Kovařík, jenže při pokusu selhal. Balon letěl vysoko nad, mířil až za atletické ovály směrem ke vzdáleným tribunám za brankou na Julisce.

Dukla - Plzeň: Plzeň kopala penaltu, Kovařík mířil do nebe
Video se připravuje ...

Heča zastavil Vaňka (Plzeň - Slovácko, 45. minuta)

Plzeň si mohla před odchodem do šaten zajistit dvoubrankové vedení. Jenže pumelici Ondřeje Vaňka bravurně vytěsnil Milan Heča, následnou dorážku zase nezvládl stoper Baránek. Místo toho potom Slovácko z ojedinělé standardky vyrovnalo...

Plzeň - Slovácko: Milan Heča skvěle likviduje šance Plzně
Video se připravuje ...

Neuspěli Vaněk ani Ďuriš (85. minuta)

Hrdina Slovácka v brankářských rukavicích měl opravdu den. V závěrečném tlaku českého mistra likvidoval jednu střelu za druhou. V závěru zavřel vrata před aktivním Vaňkem, mezi tyčemi neskončila ani následná dorážka Ďuriše.

Plzeň - Slovácko: Šance Vaňka a Ďuriše
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud