11. srpna 2015 • 04:59

OSM zápasů = ŠEST penalt! Dočkal dal hned dvě, Příbram bavila

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Fanoušci viděli ve 3. kole Synot ligy hned šest penalt. Jediným, kdo nedal, byl Josef ŠuralFanoušci viděli ve 3. kole Synot ligy hned šest penalt. Jediným, kdo nedal, byl Josef ŠuralFOTO: Koláž iSport.cz

    Zase bylo živo! Ve třetím kole fotbalové Synot ligy se fanoušci skutečně nenudili. Hlavní disciplína? Pokutové kopy. Sudí jich za osm zápasů nařídili hned šest. A střelci se činili, pětkrát míč skončil v síti. Jediným exekutorem, který zklamal, byl liberecký Josef Šural. Nejzajímavější variantu si naopak přichystala Příbram. Na videa všech šesti penalt se podívejte v článku.

  • Příbram bavila, ale gól neměl platit

    Zápas: Příbram - Teplice 3:2

    Klasická Příbram, ta aby nevymyslela nějakou kulišárnu! Rozehrát penaltu normálně? To se svěřencům Pavla Tobiáše nechtělo. Tomáš Pilík míč lehce přistrčil, Roman Bednář naběhl a uklidil ho do sítě. Paráda, která ale měla velký zádrhel. Bednář totiž vběhl do pokutového území dřív, než se Pilík dotkl míče. Protože dříve vběhl do vápna i teplický hráč, měla se penalta opakovat.

    Příbramský SUPERsignál při penaltě! Pilík míč přistrčil Bednářovi
    Video se připravuje ...

  • Fillo si problémy nedělal

    Zápas: Příbram - Teplice 3:2

    V utkání v Příbrami se dostalo i na hostující Teplice. Penaltu si vzal na starosti Martin Fillo a na rozdíl od domácích nic nevymýšlel. Míč napálil k levé tyči, výsledek byl stejný. Gól.

    Příbram - Teplice: Proměněná penalta Martina Filla na 2:2
    Video se připravuje ...

  • Dočkal napoprvé s přehledem

    Zápas: Sparta - Zlín 3:0

    Už v páté minutě si mohl míč na značku pokutového kopu položit sparťan Bořek Dočkal. A jako tradičně se nemýlil. Zlínský gólman Dostál sice odhadl směr, ale šanci neměl. Dočkal míč napálil tvrdě a navíc přesně.

    Sparta - Zlín: Faul Hájka na Dočkala a Dočkalova penalta na 1:0
    Video se připravuje ...

  • Podruhé měl Dočkal štěstí

    Zápas: Sparta - Zlín 3:0

    Bořek Dočkal se postavil k penaltě proti Zlínu ještě jednou. Opět proměnil, ale tentokrát měl dost namále. Brankář Dostál znovu trefil stranu a na míč si dokonce sáhl. Jenže balon mu propadl pod tělem a dokutálel se za čáru.

    Sparta - Zlín: Souboj Holíka s Hušbauerem a penalta Dočkala na 2:0
    Video se připravuje ...

  • Berger se nenechal znervóznit

    Zápas: Liberec - Dukla 1:1

    Liberečtí fanoušci pískali, domácí hráči se ho zase snažili trochu vykolejit. Nic platné, záložník Dukly Tomáš Berger potvrdil, že je při střelecké chuti. Jeho střela z penaltového puntíku nebyla silná, ale dobře umístěná.

    Liberec- Dukla: Ruka a proměněná penalta Tomáše Bergera
    Video se připravuje ...

  • Šural jediný zklamal

    Zápas: Liberec - Dukla 1:1

    V první půli se Šural prezentoval krásným přímým kopem, který skončil v síti. To už se ale nedá říct o jeho penaltě ze závěru zápasu. Liberecký střelec měl na noze rozhodnutí, ale nechal pouze vyniknout hostujícího Radu.

    Liberec - Dukla: Domácí dostali výhodu, ale Šural zahodil penaltu!
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud