11. srpna 2015 • 13:08

Vízek o utkání Slavie: Nejhorší za 10 let. Radši přepnul na ryby

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Loni se v jinak velmi podprůměrné sezoně povedl fotbalové Slavii alespoň vstup do ligové sezony, letos ani to. Jejího matného výkonu při prohře v Brně (0:1) si všimnul také Ladislav Vízek. Bývalý reprezentant při hodnocení výkonu týmu trenéra Uhrina v pravidelném komentáři pro deník Sport nešetřil kritikou. „Ten zápas považuju za nejhorší, kterej jsem za posledních deset let viděl,“ uvedl Vízek.



Tři kola a jen jeden bod. Bilance Slavie skutečně nevzbuzuje mezi jejími fanoušky mnoho optimismu. A podobně to vidí také Vízek , i když se na zápas nejdřív těšil. Pak se rychle jeho nálada změnila. „Byla to doslova hrůza. Slávisti jsou tak dole, nechápu to,“ marně hledá vysvětlení. Vliv na špatnou formu nemohou mít podle něj potíže klubu, kterému hrozí kvůli dluhům insolvence. „Vím, že mají nějaký ekonomický problémy, ale na hřišti to přece nemůže být vidět,“ namítá.

Zápas ani nedokázal sledovat až do konce. „Když se šli ve druhé půli povinně v tom vedru občerstvit, říkal jsem si, že by bylo lepší, kdyby se už na hřiště raději nevraceli. Šli do kabin, tam si dali lahváče, protože nemělo vůbec smysl, aby se trápili,“ kroutil hlavou nad výkonem slávistů.

A jaký náhradní program si Vízek zvolil? „Pustil jsem si raději Jakuba Vágnera , jak loví v Amazonce vleký ryby, a páteční večer jsem zachránil.“

CELÝ SESTŘIH: Brno -Slavia 1:0. Michal Škoda zastínil slavnějšího bratra
Video se připravuje ...

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud