Pavel Janega
14. srpna 2015 • 22:04

Hrdina Grigar. Pomohl vyrovnat proti Plzni a sám se zranil

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běžela poslední minuta. Brankář Tomáš Grigar se přesunul do pokutového území Plzně, Teplice měly poslední šanci na vyrovnání. A využily ji. Michael Lüftner se hlavou opřel do míče a skóroval – 2:2! „Zasloužená remíza,“ usmíval se střelec. S gólem přišla ale i tvrdá rána. A to do Grigarovy hlavy. Lüftner ho doslova zboural. Zranil ho. Teplický gólman zůstal ležet s tržnou ranou na zemi.



„Hlavičkoval jsem a Tomáš trefil hlavičkou mě. Vlastně mě ale posunul a nasměroval k tomu, abych vstřelil gól,“ popisoval situaci Lüftner. V tu chvíli už ji bral s humorem, Grigar stál vedle něj, nic vážného se mu nestalo. „Ani do nemocnice nemusím,“ říkal v hloučku novinářů.

Jeho přítomnost v pokutovém území Plzně byla pro vstřelení branky zásadní. „Vždycky, když jde gólman v poslední minutě do vápna, tak je tam chaos. Bránící hráči mají víc práce. Brankář určitě pomůže, je to hráč navíc, kterého nepokryjí,“ uvědomuje si Lüftner.

Teplice - Plzeň: Gól Lüftnera na 2:2. Málem se trefil brankář Grigar
Video se připravuje ...

Jestli se domníváte, že teplickou kabinu ovládla po zápase nekontrolovatelná euforie, jste na omylu. Alespoň podle slov teplického obránce.

„Před zápasem bychom remízu brali, ale hrou si myslím, že je to malinko ztráta. Prvních 35 minut jsme byli jasně lepší, ve druhém poločase taky. Plzeň neměla tolik šancí jako vždycky. Ale budeme pokorní, je to zasloužená remíza,“ dodal Lüftner.

CELÝ SESTŘIH: Teplice -Plzeň 2:2
Video se připravuje ...

Teplice - Plzeň: První penalta proti Viktorii po 73 utkáních. Fillo snížil na 1:2
Video se připravuje ...

Trenér Teplic David Vavruška slavil vyrovnávací gól proti Plzni
Trenér Teplic David Vavruška slavil vyrovnávací gól proti Plzni

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud