Richard Šíma
15. srpna 2015 • 21:45

Škoda vyloučením podrazil spoluhráče: Jsem strašně nas***ej!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to hloupost, která bude Michala Škodu ještě dlouho mrzet. Brněnský křídelník se v utkání Zbrojovky v Olomouci nechal vyprovokovat, strčil do domácího stopera Jana Rajnocha a dostal za to červenou kartu. Jeho tým zrovna v Olomouci vedl 1:0, oslabena o jednoho muže ale Zbrojovka závěrečný tlak Sigmy neustála a sedm minut před koncem o náskok přišla, domácí Tomáš Chroý srovnal na 1:1.



„Jsem na sebe strašně nasr..ej, omlouvám se klukům, že jsem jim to takhle zkazil,“ soukal ze sebe Škoda krátce po utkání. V 76. minutě polehával na hřišti, což se nelíbilo olomouckému kapitánovi Janu Rajnochovi. Logicky, Sigma potřebovala, aby se hrálo, prohrávala 0:1.

A tak Rajnoch Škodu vybízel, aby vstal. Slovně, i fyzicky, pokusil se jej za ruku vytáhnout na nohy. „Byly v tom samozřejmě nějaké emoce, já chtěl, ať hraje,“ líčil situaci Rajnoch.

Olomouc - Brno: Červená karta pro Michala Škodu
Video se připravuje ...

Škodu jeho aktivita vydráždila, a když se postavil na nohy, do olomouckého kapitána vrazil. Ten se skácel k zemi a sudí Nenadál poprávu vytáhl červenou kartu. Brněnský hráč věděl, že spoluhráčům zavařil. Hned se chytil za hlavu a zpytoval svědomí. Marně, musel pod sprchy. A o několik minut později slyšel jásot olomouckých fanoušků, když Chorý vyrovnal. „Kdybych se nenechal vyloučit, získali bychom tři body. Spoluhráči jsou na mě naštvaní a já se jim nedivím,“ pravil Škoda.

Brněnský trenér našel pro to, co Škoda vyvedl, přiléhavý termín. „Byla to ptákovina,“ pravil. „Nechci tvrdit, že kdyby se nenechal vyloučit, že bychom ten náskok rozhodně uhájili a Sigmu vyrovnat nenechali, ale pravdou je, že v té situaci, která gólu na 1:1 předcházela, nám jeden vysoký hráč v šestnáctce chyběl,“ řekl Kotal. Škodovi zatím vyhubovat nestačil. „Ale spoluhráči mu dali co proto,“ konstatoval brněnský trenér, jehož tým uhrál v úvodních čtyřech zápasech pozoruhodných sedm bodů.

CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Brno 1:1, Sigma dál čeká na výhru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud