16. srpna 2015 • 21:38

Nevracím se do Plzně dělat dobrou náladu, tvrdí asistent Horváth

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na místo činu se vrátil dříve, než čekal. Bývalý kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth se stal po odvolání Miroslava Koubka asistentem nového trenéra Karla Krejčího. V Domažlicích, kde byl od léta hlavním koučem, tak vydržel pouze dva zápasy ve třetí lize. „Neuvažoval jsem nad tím, že bych nabídku Viktorie odmítl,“ přiznal Horváth.



„Je nutno dodat, že práce v Domažlicích mě naplňovala a z tohoto klubu se mi v žádném případě neodchází lehce,“ tvrdil Horváth pro oficiální stránky Viktorie Plzeň. „Nejsem naivní a vím, že moje trenérská kariéra je teprve v počátku,“ dodal.

Důležité pro Pavla Horvátha bylo, že odvolaného Koubka nahradil Karel Krejčí. Tedy muž, který jako asistent Pavla Vrby několik let zkušeného záložníka v Plzni vedl. „S Karlem jsme si již stačili promluvit o rozdělení kompetencí a úkolech, které před každým členem trenérského týmu stojí,“ prozradil.

Chceme pomoci Viktorii, ke které nás všechny pojí výjimečný a dlouhodobý vztah,“ burcoval Horváth, který si ale zároveň uvědomuje, že ho nečeká nic snadného. „Vím, že to nebude jednoduché, stejně tak ale vím, že tým má obrovský potenciál a jednoznačně patří do české špičky i na pohárovou mapu Evropy.“

Bývalý fotbalista, který byl pověstný svými vtípky a tím, že byl vždy lídrem kabiny, ale nyní nehodlá být pouze prodlouženou rukou hráčů. „Nepřicházím jako tvůrce dobré nálady, ale jako jeden z členů trenérského týmu, který čeká velká porce práce,“ tvrdil.

To bylo radosti. Trenér Pavel Horváth se objímá s Pavlem Fořtem po utkání na půdě Vltavínu. Pražané prohráli po penaltovém rozstřelu.
To bylo radosti. Trenér Pavel Horváth se objímá s Pavlem Fořtem po utkání na půdě Vltavínu. Pražané prohráli po penaltovém rozstřelu.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud