17. srpna 2015 • 09:10

Procházkův odchod z Plzně? Zájem je z klubu Čelůstky a Eto'a

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájemce by byl. A rýsuje se to rychle. Před pár dny zjistil deník Sport, že ve Viktorii Plzeň by se nevzpírali nabídkám na obránce Václava Procházku, včera se objevila zpráva v tureckých médiích: 31letý stoper by se prý mohl během příštích dní stát novou posilou Antalyasporu. Zájem klubu, v němž už působí Ondřej Čelůstka, je prý velmi vážný a konkrétní.



Kyslík do kádru. Slušná částka za přestup. Za hráče, který v poslední době trochu ubral na tempu a chyboval. To všechno hezky lepí k sobě a informaci tureckých médií to podpírá. Václav Procházka by mohl za zhruba šestnáct milionů korun zamířit z Viktorie Plzeň do Antalyasporu.

Už v předehrávce čtvrtého kola Procházka v nominaci Západočechů chyběl. Ne ale primárně kvůli ztrátě formy, hlavní příčinou prý bylo lehčí zranění ze čtvrtečního tréninku. „Nechtěli jsme riskovat, proto do Teplic nejel,“ odmítal trenér Miroslav Koubek po remíze 2:2 tvrzení, že by obránce vyšoupl z kádru úplně.

Dukla - Plzeň: Faul Václava Procházky na Jeana-Davida Beauguela
Video se připravuje ...

Nicméně podle informací Sportu by Viktoria svého stopera nedržela zuby nehty. Procházku si cení na nějakých šestnáct milionů korun, kdo se nebude zdráhat tolik vysolit, ten reprezentanta pravděpodobně bez složitějších jednání získá.

První místo ve frontě už si podle sportovního webu Sporun DiBi zabral Antalyaspor. „Červenobílí stojí o setkání s hráčem, v příštích dnech se očekává dohoda,“ píše se ve zprávě.

Tím by se 31letý obránce připojil ke krajanovi Ondřeji Čelůstkovi. V Antalyasporu rovněž působí i hvězdný útočník Samuel Eto’o.

Otázka je, nakolik se může Procházkova situace změnit po příchodu nových trenérů Karla Krejčího a Pavla Horvátha .

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud