21. srpna 2015 • 23:00

Magera slavil s bříškem. Každým dnem čekáme rodinu, vysvětloval

Autor: pro, pj
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav zažila gólový večer. Nejvíce se činil útočník Lukáš Magera, který se při vítězství 5:2 radoval hned dvakrát. Oslavu pak provedl s míčem strčeným pod dres. "S přítelkyní čekáme rodinu a každý den by se to mělo narodit," radoval se hrdina večera.



Nejdříve přišla gólová oslava v 11. minutě. Naskočil si na Skalákův roh a otevřel skóre gólově bohatého utkání. Po vstřelené brance přišla na řadu netradiční oslava s míčem pod dresem a polibkem. "S přítelkyní čekáme rodinu. Termín máme v úterý, oba dva na to čekáme. Moc se těšíme," prozradil důvod oslavy vytáhlý Magera.

CELÝ SESTŘIH: Magera sestřelil nováčka! Zlín prohrál v Boleslavi 2:5
Video se připravuje ...

Druhý gólový bonbonek přišel na řadu v 70. minutě. A byl to zřejmě nejhezčí okamžik střetnutí. Ondřej Zahustel přihrál boleslavskému forvardovi, který si pustil míč na svoji silnější levačku a poslal ho brankáři Holému do šibenice. Následovala samozřejmě stejná oslava.

Mladá Boleslav - Zlín: Parádní bomba! Lukáš Magera zvýšil na 3:1
Video se připravuje ...

Úplně idylický zápas to ale pro Mageru nebyl. V první půli se střetl se zlínským Jakubem Jugasem. Hostující bek musel střídat, Magera měl v první půli obvázanou hlavu. ,,Jakub má asi zlomený nos, snad bude v pohodě. Já mám jenom dva stehy, nic vážného,“ dodal boleslavský útočník.

Mladá Boleslav - Zlín: Nepovedené nůžky Lukáše Magery
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud