24. srpna 2015 • 15:28

Zidanové v české lize! Naděje Klokanů a Sigmy ukázaly slavnou kličku

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba patří do mládežnických reprezentací a oba ve svém nízkém věku už kopou v Synot lize. Devatenáctiletý útočník Bohemians 1905 Patrik Schick a o dva roky starší záložník Sigmy Olomouc Jakub Plšek ukázali, že netrpí přehnaným ostychem. O víkendu předvedli legendární kličku, kterou proslavil Zinedine Zidane.



Patrik Schick v zápase Bohemians 1905 proti Příbrami (1:1) vyhrál souboj, posunul si míč, kličkou vyřadil hned tři obránce a po kličce a otočce o 360 stupňů přihrál míč spoluhráči Akulininovi do lepší pozice. Ačkoliv následná střela šla ale nad branku brankáře Aleše Hrušky, v Ďolíčku se přesto aplaudovalo Schickově parádě.

Mladý útočník, který je v Bohemians 1905 na hostování ze Sparty, má populární „zidanovku“ v oblibě. Předvedl ji už při svém debutu v lize v rudém dresu proti Olomouci v květnu 2014. Jeho kousek, který v devatenácti letech dovolil, pak oblétl sociální sítě. VIDEO ZDE>>>.

Bohemians - Příbram: Zidanovka Patrika Shicka
Video se připravuje ...

Dalším, kdo se odvážil pověstnou finesu bývalé francouzské megahvězdy předvést, byl jednadvacetiletý záložník Jakub Plšek. A dovolil si ji dokonce proti mistrovské Viktorii Plzeň.

Nakonec ale na utkání se Západočechy nebude vzpomínat v dobrém. Ačkoliv nejdříve pobavil fanoušky, jeho tým nakonec s Plzní prohrál 0:2 a on navíc musel ze hřiště předčasně. Dostal totiž v 89. minutě druhou žlutou kartu a následovala červená.

Plzeň - Olomouc: Zidanovka Jakuba Plška
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud