12. září 2015 • 04:58

Na Hušbauera pozor! V Jablonci už ukázal sólo jako od Messiho

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

HISTORIE SYNOT LIGY | Důrazné varování před ligovým šlágrem. Zápasy v Jablonci, který ho čeká s fotbalisty Sparty už tuto neděli, totiž Josef Hušbauer umí. Před necelými čtyřmi lety se mu ale vyvedl mimořádně náramně. K výhře 4:2 totiž přispěl dvěma góly, kterými obrátil skóre z 1:2 na 3:2. Oba se navíc musely líbit fanouškům i z estetického hlediska. Podívejte se na další díl ze seriálu o historii Synot ligy.



Pro Hušbauera znamenal zápas v Jablonci zlom. Zakončil první podzim po příchodu na Letnou povedeným výkonem a teprve poté se natrvalo usadil v sestavě. „Byl to jeden z mých herně i gólových nejlepších zápasů. Když už jsem dal někdy dva góly, nikdy nebyly tak hezké,“ vzpomíná na povedený zápas.

Před poločasem nejdřív vzbudila ohlas jeho přesná rána z dálky jako od Pavla Nedvěda , která zapadla do jablonecké sítě. „Ještě to prolítlo bránícímu Huškovi pod nohama,“ připojil Hušbauer zajímavý detail.

Po přestávce zase Hušbauer skóroval po sólu ve stylu Lionela Messiho . „Šel jsem si pro balon k Erichu Brabcovi , ten mi to dal delší. Když už jsem pak přidal do kroku, tak jsem to zkoušel a zkoušel, až jsem prošel do vápna a zakončil,“ popsal, jak se zrodila zajímavá individuální akce.

Jak Hušbauer řádil v Jablonci: rána jako od Nedvěda a Messiho sólo
Video se připravuje ...

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud