Stanislav Hrabě
13. září 2015 • 13:08

Trenér Slavie Uhrin se zlobí: Deli neměl přímák vůbec kopat!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla šance! Slavia mohla v předposlední minutě duelu s Mladou Boleslaví rozhodnout za stavu 1:1 duel Synot ligy. Přímý kop po faulu Jiřího Fleišmana, za nějž byl vyloučen, z osmnácti metrů však africký legionář Simon Deli napálil vedle branky hostí a naštval trenéra Pražanů Dušana Uhrina. „Neměl to kopat,“ zuřil kouč.



U míče postávali Tomáš Jablonský, Milan Černý a Simon Deli. Nakonec se z této trojice chtivých rozběhl stoper Deli, ale jeho střela zcela neškodně minula z uctivé vzdálenosti mladoboleslavskou branku.

VIDEO: Podívejte se, jak v čase 3:40 zahrál Deli trestný kop

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Mladá Boleslav 1:1. Parádně vyrovnal Skalák
Video se připravuje ...

„Deli nebyl mezi určenými hráči na přímé kopy, ale ti určení už na hřišti nebyli,“ poznamenal slávistický trenér. Pravdou je, že Karel Piták ani Robert Hrubý už na trávníku chyběli. Hráči tak improvizovali. „Přesto to neměl kopat Deli,“ stojí si na svém trenér Uhrin.

U míče byl i záložník Milan Černý. Spoluhráči z Pobřeží slonoviny to, že vzal odpovědnost na sebe, nevyčítá, ale nevyužité šance je mu líto.  „Poslední standardka nás mrzí, z toho padají góly, víte, z čeho nám dal Skalák gól,“ upozorňuje na nádhernou trefu druhé strany, která sebrala Slavii vedení. „Kdybychom takového hráče měli taky, určitě vyhrajeme,“ říká Černý.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud