13. září 2015 • 19:12

Já jsem řidič! Podívejte se, jak Limberský šíleně slavil gól

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pátek si sypal popel na hlavu, v neděli si neodpustil kontroverzní oslavu gólu. Obránce Plzně David Limberský potvrdil, že prožívá týden plný zvratů. Ve čtvrtek opilý naboural své luxusní bentley, vyhrožoval policistům, následně dostal od klubu milionovou pokutu a přišel o funkci kapitána. Když poslal mistrovský tým do vedení v 10. minutě, rozběhl se od branky a napodoboval točení volantem.



Před utkáním nebylo jisté, zda se Limberský vůbec dostane do sestavy, nebo bude součastí jeho trestu kromě jiných sankcí také pobyt mezi náhradníky. Trenér Karel Krejčí reprezentačního zadáka ze základní jedenáctky nevynechal.

V 10. minutě na sebe Limberský hned upozornil. Nejdřív prokázal správnou fotbalovou dravost, když využil zaváhání příbramského stopera Tomáše Hájovského, prodral se ze strany k Hruškově brance a vstřelil svůj první ligový gól v sezoně.

Následně však povedený moment totálně shodil gólovou oslavou. Radostně běžel k rohovému praporku a předstíral, že řídí auto.

„Mrzí mě, že jsem tolik lidí zklamal a je mi jasné, že jejich důvěru budu zpět získávat velmi dlouho," tvrdil v pátek. Opravdu? Na příbramském stadionu to ale vypadalo, že ho lítost před plzeňskými fanoušky a celou fotbalovou veřejností rychle přešla.

Je paradoxní, že na tento zápas bude moci vzpomínat jako gólově nejpovedenější v ligové kariéře. V 76. minutě totiž s tečí domácího Petra Ryse zvýšil na konečných 4:0.

JAK REAGOVALA PLZEŇ PO ZÁPASE NA OSLAVU BÝVALÉHO KAPITÁNA? ČTĚTE ZDE>>>

Příbram - Plzeň: Gól Davida Limberského na 0:1 a kontroverzní oslava
Video se připravuje ...

Příbram - Plzeň: Gól Davida Limberského na 0:4
Video se připravuje ...

 

David Limberský sice přišel v Plzni o kapitánskou pásku, ale Viktorii stejně dovedl v Příbrami k výhře 4:0. Vstřelil dvě branky.
David Limberský sice přišel v Plzni o kapitánskou pásku, ale Viktorii stejně dovedl v Příbrami k výhře 4:0. Vstřelil dvě branky.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud