14. září 2015 • 04:59

Fanoušci o Limberském? Bezmozek. Nechápal ani europoslanec

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Televizní diváci ho zvolili hráčem zápasu, stal se střelcem dvou gólů. Všem debatám o Davidu Limberském po vítězství Plzně v Příbrami 4:0 ale jasně dominovaly názory na kontroverzní oslavu jeho první trefy. Po čtvrteční nehodě, kterou reprezentační obránce způsobil v opilosti, předstíral na hřišti točení volantem. Nevhodné gesto na sociálních sítích vyvolalo mezi fanoušky řadu ostrých reakcí.



Pokorná Limberského slova den po odhalení jeho prohřešku vystřídal na tváři plzeňského obránce úsměv, když na hřišti v 10. minutě předstíral jízdu po silnici, která v jeho případě skončila nárazem do sloupu v noční Praze. Gólová radost v podání reprezentanta tentokrát překročila hranice sportovního světa.

Zaujala třeba europoslance Pavla Teličku . „Soudě podle oslavy gólu se Limberský evidentně z ´drsných´ trestů poučil. Ostatně dnes asi hrál také za trest,“ poukazoval Telička na svém twitterovém účtu, že téměř milionová pokuta a odebrání kapitánské pásky ve Viktorii zřejmě Limberského nenapravily.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Telička vztáhnul Limberského vystupování také na poměry v českém fotbale, v němž je pod palbou kritiky místopředseda FAČR Roman Berbr za svůj vliv na ligové sudí i předseda Miroslav Pelta . „On si asi Limberský řekl, že když to tak může ´řídit´ dál Pelta s Berbrem, tak on může řídit také. Těch nárazů do zdi je fakt víc,“ podotkl bývalý eurokomisař.

Nad Limberského oslavou se pozastavil také komentátor Jaromír Bosák, který včera po letech poprvé skóroval za béčko Strašnic. „Ale jako D. Limberský jsem fakt neslavil. Nechápu!“ divil se dalšímu výstřelku plzeňské hvězdy.

O Limberského kousku diskutovala řada fanoušků. „Jsem zvědav, jaká gesta bude předvádět před soudem,“ připomněl na Twitteru například Martin Berdych. že Limberského jednání může být posuzováno i jako trestný čin. „Dělat si srandu z vlastní jízdy v opilosti? Větší bezmozek než Řepka ,“ poznamenal uživatel Tom Freedom. Výraz "bezmozek" použila celá řada dalších fanoušků.

Limberského pohled na věc? Ten po utkání nezazněl, Plzeň už dopředu avizovala, že její nejsledovanější hráč těchto dní hovořit pro média nebude. „Bere to s humorem, je dobře, že po tom těžkém týdnu odpověděl takhle a dal dva góly,“ řekl Limberského nástupce v roli kapitána Plzně Václav Procházka.

Příbram - Plzeň: Gól Davida Limberského na 0:4
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Plzeň 0:4
Video se připravuje ...

Trenér Karel Krejčí svého svěřence pochválil.
Trenér Karel Krejčí svého svěřence pochválil.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud