15. září 2015 • 17:39

Novinář napsal o majitelích Slavie, teď je bude v klubu zastupovat

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako první zveřejnil před necelými dvěma týdny zprávu o příchodu nových majitelů do fotbalové Slavie. Novinář Tomáš Syrovátka je nyní bude zastupovat ve vedení klubu, jehož vlastnictví měla dnes od exministra dopravy Aleše Řebíčka převzít čínská společnost CEFC společně s podnikatelem Jiřím Šimáněm.



"Slavia je kromě rodiny má největší životní láska, je to největší český klub a nabídka stát u jeho restartu po boku lidí, kteří ji milují tak jako já, pro mě byla neodmítnutelná,“ řekl Syrovátka pro slavistickenoviny.cz.

Jaké by měl mít v klubu úkoly? Především komunikovat s fanoušky. „Ty chci maximálně ve všem podpořit. Jsme jedna rodina,“ prohlásil novinář, který naposledy pracoval pro server Neovlivni.cz, předtím působil v Mladé frontě Dnes.

Výsledky jeho práce by se měly brzy projevit.. Alespoň podle někdejšího ministra obrany a prezidenta česko-čínské obchodní komory Jaroslav Tvrdík, který vlastnické změny ve Slavii zprostředkoval. „Fanzóna, obrandovani stadionu a slávistické muzeum,“ zmínil Tvrdík tři Syrovátkovy priority.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud